Home / Social / Bârlădenii au făcut cunoștință cu stelele

Bârlădenii au făcut cunoștință cu stelele

La sfârșitul săptămânii trecute, bârlădenii au avut parte de o nouă experiență… stelară. Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad i-a întâmpinat pe bârlădenii care au ieșit la o plimbare în Parcul Teatrului ”Victor Ion Popa” cu un telescop, prin care au avut posibilitatea să facă cunoștință cu Luna, planeta Saturn, dar și cu planeta Marte. Organizatorii au avut această inițiativă pentru a promova astronomia în rândul publicului și, totodată, să le amintească trecătorilor de secția de astronomie a muzeului.

Aceasta nu a fost prima ieșire în mulțime, ci periodic, Observatorul Astronomic din Bârlad organizează evenimente în care îi invită pe localnici să se delecteze printre stele și planete. (D.P.)

La sfârșitul săptămânii trecute, bârlădenii au avut parte de o nouă experiență... stelară. Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad i-a întâmpinat pe bârlădenii care au ieșit la o plimbare în Parcul Teatrului ”Victor Ion Popa” cu un telescop, prin care au avut posibilitatea să facă cunoștință cu Luna, planeta Saturn, dar și cu planeta Marte. Organizatorii au avut această inițiativă pentru a promova astronomia în rândul publicului și, totodată, să le amintească trecătorilor de secția de astronomie a muzeului. Aceasta nu a fost prima ieșire în mulțime, ci periodic, Observatorul Astronomic din Bârlad organizează evenimente în care îi invită…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cetățenii și consilierii locali sună la Transurb Vaslui, pentru a se plimba cu noile microbuze

Noile microbuze urbane de transport ...

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: