Home » Social » Bârlădenii au făcut cunoștință cu stelele

Bârlădenii au făcut cunoștință cu stelele

La sfârșitul săptămânii trecute, bârlădenii au avut parte de o nouă experiență… stelară. Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad i-a întâmpinat pe bârlădenii care au ieșit la o plimbare în Parcul Teatrului ”Victor Ion Popa” cu un telescop, prin care au avut posibilitatea să facă cunoștință cu Luna, planeta Saturn, dar și cu planeta Marte. Organizatorii au avut această inițiativă pentru a promova astronomia în rândul publicului și, totodată, să le amintească trecătorilor de secția de astronomie a muzeului.

Aceasta nu a fost prima ieșire în mulțime, ci periodic, Observatorul Astronomic din Bârlad organizează evenimente în care îi invită pe localnici să se delecteze printre stele și planete. (D.P.)

La sfârșitul săptămânii trecute, bârlădenii au avut parte de o nouă experiență... stelară. Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad i-a întâmpinat pe bârlădenii care au ieșit la o plimbare în Parcul Teatrului ”Victor Ion Popa” cu un telescop, prin care au avut posibilitatea să facă cunoștință cu Luna, planeta Saturn, dar și cu planeta Marte. Organizatorii au avut această inițiativă pentru a promova astronomia în rândul publicului și, totodată, să le amintească trecătorilor de secția de astronomie a muzeului. Aceasta nu a fost prima ieșire în mulțime, ci periodic, Observatorul Astronomic din Bârlad organizează evenimente în care îi invită…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile