Home » Sport » Și băiețeii bârlădeni fac gimnastică

Și băiețeii bârlădeni fac gimnastică

Gimnastica masculină la Bârlad ar avea șanse mai mari de a se dezvolta, dacă la Clubul Școal Sportiv Bârlad ar exista aparatele necesare și spațiul necesar amplasării lor.

Capacitatea sălii abia poate face față cerințelor fetelor. Astfel, micuțele se bucură de aparatele specifice săriturilor, solului, probei la bârnă, paralele. Din acest peisaj lipsesc cele specifice băieților: calul cu mânere, inelele, bara fixă, paralelele specifice. Și asta din cauza lipsei banilor necesari achiziționării acestora și spațiul indecvat. Spre exemplu, pentru inele ar trebui o sală cu înălțime foarte mare.

În ciuda acestui fapt, la nivelul Clubului Sportiv Școlar s-a format deja o grupă de începători de 12-13 băieți. (Andrei ARSENE)

Gimnastica masculină la Bârlad ar avea șanse mai mari de a se dezvolta, dacă la Clubul Școal Sportiv Bârlad ar exista aparatele necesare și spațiul necesar amplasării lor. Capacitatea sălii abia poate face față cerințelor fetelor. Astfel, micuțele se bucură de aparatele specifice săriturilor, solului, probei la bârnă, paralele. Din acest peisaj lipsesc cele specifice băieților: calul cu mânere, inelele, bara fixă, paralelele specifice. Și asta din cauza lipsei banilor necesari achiziționării acestora și spațiul indecvat. Spre exemplu, pentru inele ar trebui o sală cu înălțime foarte mare. În ciuda acestui fapt, la nivelul Clubului Sportiv Școlar s-a format deja…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile