Home » Sport » Ciprian Popa, Director de Dezvoltare în cadrul FRR

Ciprian Popa, Director de Dezvoltare în cadrul FRR

International Rugby Board se implică în dezvoltarea rugby-ului românesc. Edilii bârlădeni i-au sărbătorit pe rugby-știi victorioși.

Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad, a fost numit Director Național de Dezvoltare în cadrul Federației Române de Rugby (FRR). Această hotărâre a fost luată în cadrul unei ședințe a biroului federal al FRR pe data de 16 septembrie.

Anunțul a fost făcut de primarul Constantin Constantinescu în cadrul unei conferințe de presă organizată cu scopul de a sărbători echipele de rugby ale orașului: cea a CSS și RC Bârlad.

Așa cum și ziarul Est News a informat, rugby-știi de la CSS au obținut titlul național la categoria under 19, în timp ce RC Bârlad a devenit campioana Diviziei Naționale de Seniori, implicit a promovat în Superliga Națională.

„Am ținut să-i felicit în mod special pe acești copii valoroși și pe antrenorii lor, Ciprian Popa și Ioan Harnagea. Merită cu prisosință aplauzele întregului oraș și, indiferent ce am spune, cuvintele sunt prea puține față de câștigul pe care îl are orașul nostru de pe urmele lor. Eu sunt onorat de performanțele lor și țin să le mulțumesc, atât în numele meu, cât și în numele locuitorilor Bârladului. Suntem conștienți că suma de 7 miliarde de lei vechi pe care bugetul local o alocă rugby-știlor în fiecare an este una infimă față de cât ar avea nevoie și cât ar merita”, a declarat primarul Constantinescu.

Toți jucătorii au primit diplome de excelență din partea municipalității și câte un premiu în valoare de 500 de lei. La final, toată lumea a servit câte o cupă de șampanie. (Andrei ARSENE)

International Rugby Board se implică în dezvoltarea rugby-ului românesc. Edilii bârlădeni i-au sărbătorit pe rugby-știi victorioși. Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad, a fost numit Director Național de Dezvoltare în cadrul Federației Române de Rugby (FRR). Această hotărâre a fost luată în cadrul unei ședințe a biroului federal al FRR pe data de 16 septembrie. Anunțul a fost făcut de primarul Constantin Constantinescu în cadrul unei conferințe de presă organizată cu scopul de a sărbători echipele de rugby ale orașului: cea a CSS și RC Bârlad. Așa cum și ziarul Est News a informat, rugby-știi de la CSS au obținut titlul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile