Home » Sport » CS Viitorul Bârlad a câștigat la scor

CS Viitorul Bârlad a câștigat la scor

CS Viitorul Bârlad a obținut victoria mult scontată împotriva Forestei Zorleni, în meciul de duminică, de pe teren propriu. Cu un scor de 4-0 (3-0), meciul din cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Județean de Fotbal, bârlădenii au avut meciul la discreție.

„Echipa noastră a fost foarte bine pregătită tactic și fizic. S-a văzut plusul nostru de antrenament, dar și terenul propriu. Echipa din Zorleni a pierdut mai ales din cauza relațiilor slabe de joc”, a declarat Florin Bularda, antrenorul CS Viitorul Bârlad.

Meciul a fost fără evenimente deosebite, arbitrul neacordând niciun cartonaș roșu.

Golurile au fost înscrise de Nicușor Buzamăt – două goluri, Alin Bucur și Andrei Budeanu, (câte un gol).

Meciul viitor al bârlădenilor va fi împotriva echipei Unirea Banca în deplasare, duminică începând cu ora 11.00 (A. A.)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=197mEY7aU_4&w=560&h=315]

CS Viitorul Bârlad a obținut victoria mult scontată împotriva Forestei Zorleni, în meciul de duminică, de pe teren propriu. Cu un scor de 4-0 (3-0), meciul din cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Județean de Fotbal, bârlădenii au avut meciul la discreție. "Echipa noastră a fost foarte bine pregătită tactic și fizic. S-a văzut plusul nostru de antrenament, dar și terenul propriu. Echipa din Zorleni a pierdut mai ales din cauza relațiilor slabe de joc”, a declarat Florin Bularda, antrenorul CS Viitorul Bârlad. Meciul a fost fără evenimente deosebite, arbitrul neacordând niciun cartonaș roșu. Golurile au fost înscrise de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile