Home » Sport » FC 2002 Vaslui, învinsă la scor în meciul cu Atletico Vaslui

FC 2002 Vaslui, învinsă la scor în meciul cu Atletico Vaslui

Echipa de fotbal înființată de foștii suporteri ai SC Vaslui, FC 2002 Vaslui nu a reușit supriza în meciul cu favoriții la câștigarea campionatului județean, Atletico Vaslui, fiind învinsă cu scorul de 0-4 (0-1).

George VARZARI

Atletico Vaslui a reușit o victorie clară în meciul cu nou înființata FC 2002 Vaslui, meci în care s-au marcat patru goluri, toate în poarta echipei FC 2002 Vaslui. Meciul a fost unul fără prea multe faze de poartă, dar jocul a fost foarte alert, fiind peste ceea ce înseamnă liga a patra. Spectacolul a fost completat de prezența celor aproape 500 de suporteri, galeria galben-verde asigurând fundalul sonor al meciului.

În prima repriză, antrenorul-jucător al lui Atletico Vaslui, Gabriel Crăciun, care a avut evoluții în Liga 1 la formații precum Gaz Metan Mediaș și Argeș Pitești, a reușit să deschidă scorul la o jumătate de oră de la începutul meciului.

A doua parte a început foarte bine pentru jucătorii lui Atletico Vaslui, Țabără reușind o dublă, în timp ce lovitura de grație a fost dată de Bolboceanu, scorul la finalul partidei fiind de 0-4.

În urma acestui rezultat, Atletico Vaslui se menține pe prima poziție în campionatul județean, Seria Nord, fiind și favorita de anul acesta la câștigarea trofeului, cu maximul de puncte din meciurile disputate și cu un golaveraj de 11 goluri marcate și doar unul primit.

Tot în Seria Nord, meciul dintre Vulturul Bălteni cu ASC Inter Sport Vaslui s-a încheiat cu victoria clară a oaspeților, scor final 3-0. FC 2007 Gîrceni a învins AS Victoria Bălteni cu 3-1, AS 2000 Lipovăț a întâlnit Viitorul Văleni, meci terminat 3-0 pentru gazde. Dinamic Botești a fost învinsă de Voința Ștefan cel Mare cu 1-3. Rezultatul etapei a fost realizat în meciul dintre Viitorul Rebricea și Avântul Zăpodeni, în care gazdele au marcat nouă goluri în poarta Zăpodeni-ului.

În Seria Sud, LPS Vaslui a întâlnit Unirea Banca pe terenul de antrenament din Vaslui, meci câștigat de vasluieni cu scorul de 3-2. În cadrul aceleiași etape, Viitorul Bârlad a jucat cu Foresta Zorleni, gazdele reușind să se impună cu 4-0. Olimpia Stănilești – Juventus Fălciu, 0-6; Flacăra Murgeni-Pajura Huși 1-0; FDR Tutova – Multim Pereni, 2-6; Podgoria Oltenești – Vitis Suletea nu s-a disputat.

Echipa de fotbal înființată de foștii suporteri ai SC Vaslui, FC 2002 Vaslui nu a reușit supriza în meciul cu favoriții la câștigarea campionatului județean, Atletico Vaslui, fiind învinsă cu scorul de 0-4 (0-1). George VARZARI Atletico Vaslui a reușit o victorie clară în meciul cu nou înființata FC 2002 Vaslui, meci în care s-au marcat patru goluri, toate în poarta echipei FC 2002 Vaslui. Meciul a fost unul fără prea multe faze de poartă, dar jocul a fost foarte alert, fiind peste ceea ce înseamnă liga a patra. Spectacolul a fost completat de prezența celor aproape 500 de suporteri,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile