Home » Sport » HC Vaslui, meci de foc cu CSM București

HC Vaslui, meci de foc cu CSM București

Echipa vasluiană va disputa mâine meciul cu numărul șase din acest sezon al Ligii Naționale, în compania celor de la CSM București. Mai determinată ca niciodată, formația antrenată de Leonard Bibirig speră într-un rezultat pozitiv, după șocul primit în ultimul meci din deplasare, cu Știința Municipal Bacău, scor 26 -19(12-9).

George VARZARI

În cadrul etapei a șasea din actualul sezon al Ligii Naționale, echipa vasluiană va întâlni CSM București. Meciul va avea loc mâine, la Sala Sporturilor, începând cu ora 11. Prețul biletelor pornește de la 10 lei în sectoarele laterale, în timp ce pentru sectorul central doritorii vor trebuie să scoată din buzunar 15 lei.

În ultimele două meciuri disputate acasă, HC Vaslui a reușit să obțină două victorii, ultima dintre ele în cadrul unui meci amical, cu CSM 2007 Focșani, în care vasluienii s-au impus cu 39 – 26 (17 -13). În ciuda parcursului bun în meciurile de-acasă, HC Vaslui a fost învinsă în ultima etapă disputată pe terenul celor de la Știința Municipal Bacău, cu scorul de 26 – 19 (12-9).

După șase jocuri în Liga Națională, HC Vaslui ocupă poziția a 8-a, cu șapte puncte obținute cu două victorii, un egal și trei înfrângeri, fiind la egalitate cu Dinamo București, dar cu un golaveraj mai slab și un meci jucat în plus.

Echipa vasluiană va disputa mâine meciul cu numărul șase din acest sezon al Ligii Naționale, în compania celor de la CSM București. Mai determinată ca niciodată, formația antrenată de Leonard Bibirig speră într-un rezultat pozitiv, după șocul primit în ultimul meci din deplasare, cu Știința Municipal Bacău, scor 26 -19(12-9). George VARZARI În cadrul etapei a șasea din actualul sezon al Ligii Naționale, echipa vasluiană va întâlni CSM București. Meciul va avea loc mâine, la Sala Sporturilor, începând cu ora 11. Prețul biletelor pornește de la 10 lei în sectoarele laterale, în timp ce pentru sectorul central doritorii vor trebuie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile