Home / Sport / Învinși pe teren propriu

Învinși pe teren propriu

HC Vaslui nu a reușit nici sâmbătă să depășească pasa proastă prin care trece, înregistrând cea de-a patra înfrângere din acest sezon, pierzând meciul cu Dinamo București, scor 27-33(11-15).

George VARZARI

HC Vaslui a fost învinsă sâmbătă, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naționale, în meciul cu Dinamo București. Încă de la început portarul vasluian a avut o evoluție spectaculoasă, însă pe faza de atac echipa nu prea a contat. În minutul cinci, dinamovișii au condus la diferență de două goluri, scor 1-3. La mijlocul reprizei, vasluienii au reușit să reducă din diferență, scor 5-6. Spre finalul primei reprize, pe fondul greșelilor din ofensivă, vasluienii au întrat la cabine cu un handicap de patru goluri, scor 11-15.

A doua repriză a început prost pentru HC Vaslui, iar la numai patru minute de la reluarea jocului vasluienii erau conduși cu trei goluri, scor 14-17. În minutul 46 al meciului, tabela indica 20-24 în favoarea oaspeților. Leonard Bibirig a cerut un time-out în minutul 51, dar echipa nu a mai contat prea mult pe tabela de marcaj. Spre final, dinamoviștii ne-au arătat diferența valoare, reușind o aeriană superbă. Finalul meciului a găsit echipa noastră la o diferență de șase goluri, scor 27-33.

În acest moment, HC Vaslui după cele nouă jocuri disputate în Liga Națională, a adunat opt puncte, cu două victorii, două egaluri și cinci înfrângeri.

HC Vaslui nu a reușit nici sâmbătă să depășească pasa proastă prin care trece, înregistrând cea de-a patra înfrângere din acest sezon, pierzând meciul cu Dinamo București, scor 27-33(11-15). George VARZARI HC Vaslui a fost învinsă sâmbătă, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naționale, în meciul cu Dinamo București. Încă de la început portarul vasluian a avut o evoluție spectaculoasă, însă pe faza de atac echipa nu prea a contat. În minutul cinci, dinamovișii au condus la diferență de două goluri, scor 1-3. La mijlocul reprizei, vasluienii au reușit să reducă din diferență, scor 5-6. Spre finalul primei reprize,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: