Home » Social » A murit strivit de aragaz

A murit strivit de aragaz

Un copil în vârstă de doi ani din orașul Murgeni, a murit strivit de un aragaz care a căzut peste el. Copilul, lăsat nesupravegheat în casă în timp ce mama era afara cu treburi gospodărești, a tras de ușa cuptorului și, fiindcă aragazul se afla pe un cadru metalic și nu era bine stabilizat, a căzut peste el, provocându-i leziuni care au cauzat decesul

“Copilul a fost găsit de o soră, în vârstă de șapte ani, care și-a alertat imediat mama. Femeia a apelat numărul de urgență 112, un echipaj medical s-a deplasat de urgență la fața locului, însă, din păcate, la momentul sosirii ambulanței, copilul era deja decedat”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au demarat cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Tot vineri, o fetiță de acceași vârstă, din localitatea vasluiană Cozmești a ajuns în stare gravă la spital după ce, nesupravegheată fiind, a ingerat substanțe toxice folosite de mama sa pentru a-și vopsi părul. Având în vedere gravitatea stării sale de sănătate, micuța a fost preluată de un elicopter SMURD și dusă la Spitalul de copii “Sf. Maria” din Iași. (Roxana NĂSTASĂ)

Un copil în vârstă de doi ani din orașul Murgeni, a murit strivit de un aragaz care a căzut peste el. Copilul, lăsat nesupravegheat în casă în timp ce mama era afara cu treburi gospodărești, a tras de ușa cuptorului și, fiindcă aragazul se afla pe un cadru metalic și nu era bine stabilizat, a căzut peste el, provocându-i leziuni care au cauzat decesul “Copilul a fost găsit de o soră, în vârstă de șapte ani, care și-a alertat imediat mama. Femeia a apelat numărul de urgență 112, un echipaj medical s-a deplasat de urgență la fața locului, însă, din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile