Home » Justitie » Un copil de 14 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni

Un copil de 14 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni

Sâmbătă, pe strada Ștefan cel Mare din Vaslui a avut loc un accident de circulație, în urma căruia un băiat de 14 ani, din comuna Muntenii de Jos, care traversa strada în mod regulamentar, a fost acroșat de către o mașină, al cărei șofer, în vârstă de 20 de ani, a părăsit ulterior locul accidentului.

Din cercetările efectuate la fața locului de polițiștii Biroului Rutier Vaslui a rezultat faptul că Ionuț R., în vârstă de 20 ani, din comuna Rafaila, posesor al permisului de conducere din anul 2014, a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, iar la o trecere pentru pietoni a acroșat un minor, în vârstă de 14 ani, din comuna Muntenii de Jos. Acesta din urmă traversa strada în mod regulamentar pe marcajul pietonal. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat la scurt timp pe raza orașului Negrești de către polițiști din cadrul Poliției Negrești.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui și a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-facial, fractură arc costal și contuzie abdominală”.

În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Bârlad, pe strada Republicii, a avut loc un accident aproximativ similar cu cel din Vaslui, în care un tânăr a fost accidentat pe trecerea de pietoni.

Alexandru L., în vârstă de 23 ani, domiciliat în municipiul Bârlad, posesor al permisului de conducere din anul 2010, a condus un autoturism având direcția de deplasare Tecuci – Vaslui. Din cauza neatenției în conducere, acesta a acroșat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Bârlad, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, semnalizată în mod corespunzător.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal de Urgență Bârlad unde a fost diagnosticată cu fractură de gambă.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

Sâmbătă, pe strada Ștefan cel Mare din Vaslui a avut loc un accident de circulație, în urma căruia un băiat de 14 ani, din comuna Muntenii de Jos, care traversa strada în mod regulamentar, a fost acroșat de către o mașină, al cărei șofer, în vârstă de 20 de ani, a părăsit ulterior locul accidentului. Din cercetările efectuate la fața locului de polițiștii Biroului Rutier Vaslui a rezultat faptul că Ionuț R., în vârstă de 20 ani, din comuna Rafaila, posesor al permisului de conducere din anul 2014, a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, iar la o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile