Home / Business / Kimball Electronics, companie americana cu vanzari de peste 700 mil. dolari in 2014, deschide fabrica la Timisoara. Cand incep angajarile

Kimball Electronics, companie americana cu vanzari de peste 700 mil. dolari in 2014, deschide fabrica la Timisoara. Cand incep angajarile

Compania americana Kimball Electronics, furnizor de componente electronice pentru industrie, sectorul auto si medical, va deschide o fabrica la Timisoara, a doua unitate din Europa a grupului, dupa cea din Polonia.

“Suntem incantati ca vom face aceasta investitie in Romania. Noua fabrica din Romania va completa activitatea noastra din Polonia si va oferi clientilor nostri solutii suplimentare”, a declarat, Janusz Kasprzyk, vicepresedintele operatiunilor din Europa ale companiei.

Fabrica va fi amplasata in apropierea Aeroportului Timisoara, intr-un spatiu de 6.000 mp si va avea mai multe linii de productie.

Compania intentioneaza sa inceapa angajarile in trimestrul III din acest an.

Kimball Electronics a cumparat doua hectare de teren de la un dezvoltator imobiliar din Timisoara, care va construi si cladirea unde va functiona fabrica, au declarat pentru Mediafax surse din piata imobiliara.

Cladirea urmeaza sa fie cumparata de investitor, dupa finalizare, iar investitia este estimata la 6-10 milioane de euro, incluzand si echipamentele.

“In acest an sarbatorim 15 ani de prezenta in Polonia si suntem foarte multumiti cu ceea ce echipa noastra a reusit in aceasta tara. Deschidere fabricii din Romania este un pas natural al planului nostru strategic de a sustine initiativele de crestere ale clientilor nostri”, a declarat Don Charron, presedintele si directorul executiv al companiei.

Kimball Electronics a raportat vanzari de 742 milioane de dolari in anul financiar 2014, care s-a incheiat in iunie.

Compania are operatiuni in Statele Unite ale Americii, Mexic, Tailanda, Polonia si China.

Sursa: mediafax.ro

Compania americana Kimball Electronics, furnizor de componente electronice pentru industrie, sectorul auto si medical, va deschide o fabrica la Timisoara, a doua unitate din Europa a grupului, dupa cea din Polonia. "Suntem incantati ca vom face aceasta investitie in Romania. Noua fabrica din Romania va completa activitatea noastra din Polonia si va oferi clientilor nostri solutii suplimentare", a declarat, Janusz Kasprzyk, vicepresedintele operatiunilor din Europa ale companiei. Fabrica va fi amplasata in apropierea Aeroportului Timisoara, intr-un spatiu de 6.000 mp si va avea mai multe linii de productie. Compania intentioneaza sa inceapa angajarile in trimestrul III din acest an. Kimball…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Au apărut mărțișoarele în magazinele din Bârlad, dar cele ale comercianților ambulanți se lasă așteptate

Oferta de mărțișoare, existentă doar în magazine, la Bârlad. ...

Investiții în infrastructură de peste 25 milioane de lei, care scot din noroaie mai multe localități

de Dănuț CIOBANU  Începând din luna martie 2020, se ...

Începând de luni, 17 februarie 2020, demarează execuția drumului strategic

de Dănuț CIOBANU  La începutul săptămânii viitoare pornesc lucrările ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: