Home » Politic » Daniel Onofrei, noul președinte al PMP în județul Vaslui

Daniel Onofrei, noul președinte al PMP în județul Vaslui

Simona MIHĂILĂ

Organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară (PMP) are un nou lider: bârlădeanul Daniel Onofrei. El a preluat șefia organizației lunea trecută, când a fost numit președinte de către centru, la propunerea lui Ion Vrânceanu, fostul interimar de la Vaslui. Acesta din urmă a fost numit, tot de către conducerea centrală a partidului, supervizor pe regiunea Nord-Est.
Daniel Onofrei este inginer, are 47 de ani și lucrează în cadrul Romtelecom Bârlad.
Săptămâna aceasta, la sediul PMP Bârlad va fi organizată conferință de presă în care pemepiștii îl vor prezenta pe noul lider județean, conferință la care este așteptat și Gabriel Berca, fost secretar general al Guvernului, fost ministru de Interne și consilier prezidențial.

Simona MIHĂILĂ Organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară (PMP) are un nou lider: bârlădeanul Daniel Onofrei. El a preluat șefia organizației lunea trecută, când a fost numit președinte de către centru, la propunerea lui Ion Vrânceanu, fostul interimar de la Vaslui. Acesta din urmă a fost numit, tot de către conducerea centrală a partidului, supervizor pe regiunea Nord-Est. Daniel Onofrei este inginer, are 47 de ani și lucrează în cadrul Romtelecom Bârlad. Săptămâna aceasta, la sediul PMP Bârlad va fi organizată conferință de presă în care pemepiștii îl vor prezenta pe noul lider județean, conferință la care este așteptat și…

Review Overview

User Rating: 0.65 ( 1 votes)

About Simona Vasile

3 comments

  1. cum se face ca toti au ceafa lata?!

  2. Figurant!!!!!Ce politica sa faca asta????

  3. ce mutra de tamp !!!!!