Home / Sport / Au urcat pe podium!

Au urcat pe podium!

de Răzvan CĂLIN

Echipa de rugby în 7 „Under 19” a CSS Bârlad a terminat campionatul național pe locul III.

La sfârșitul săptămânii trecute, Stadionul municipal de rugby din Bârlad a găzduit turneul final al Campionatului Național de Rugby în 7 pentru echipele ”Under 19”. Bârladul a fost reprezentat de echipa Clubului Școlar Sportiv (CSS), care a reușit, la final, să urce pe cea de a III-a treaptă a podiumului, adjudecându-și astfel medalia de bronz.

tufaru_dan-1

Dan Tufaru

„Suntem mulțumiți și bucuroși de acest rezultat. Este foarte bine că am urcat pe podium, dovedind astfel că avem o echipă valoroasă. Cu puțină atenție am fi reușit chiar să luăm argintul, dar asta a fost să fie. Am pierdut meciul cu Steaua București, care ne-a învins cu scorul de 7 – 5. Dar, repet, am fost foarte aproape să câștigăm și să venim noi pe locul II”, ne-a declarat Dan Tufaru, antenorul echipei bârlădene.

Competiția a fost câștigată de Cleopatra Constanța, iar pe locul II s-a clasat Steaua București, pentru ca ultima treaptă a podiumului să revină bârlădenilor.

de Răzvan CĂLIN Echipa de rugby în 7 „Under 19” a CSS Bârlad a terminat campionatul național pe locul III. La sfârșitul săptămânii trecute, Stadionul municipal de rugby din Bârlad a găzduit turneul final al Campionatului Național de Rugby în 7 pentru echipele ”Under 19”. Bârladul a fost reprezentat de echipa Clubului Școlar Sportiv (CSS), care a reușit, la final, să urce pe cea de a III-a treaptă a podiumului, adjudecându-și astfel medalia de bronz. „Suntem mulțumiți și bucuroși de acest rezultat. Este foarte bine că am urcat pe podium, dovedind astfel că avem…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: