Home / Social / Bârladul sub lupă – Parchez unde vrea mușchii mei!

Bârladul sub lupă – Parchez unde vrea mușchii mei!

de Răzvan CĂLIN

Cu riscul de a părea (poate) sâcâitori, continuăm, totuși, să vă prezentăm cazuri de conducători auto „jmecheri”. Nu știm cum se face, dar în ultimul timp, tot mai mulți „bizoni” de genul celui din imagine își parchează mașinile oriunde le trece prin cap, neținând cont nici de cele mai elementare reguli de conduită civică, ca să nu mai vorbim de regulile de circulație.

Așa îți poți permite, oricând vrea mușchii tăi, să îți parchezi autoturismul chiar și pe o trecere de pietoni, în buricul târgului, la doar câțiva metri de intrarea în Primăria Bârlad. So what? Eterna scuză că Bârladul nu are suficiente locuri de parcare nu ține. Până la urmă, e vorba de bun simț și de respectul pe care ar trebui să-l arătăm celui de lângă noi.

de Răzvan CĂLIN Cu riscul de a părea (poate) sâcâitori, continuăm, totuși, să vă prezentăm cazuri de conducători auto „jmecheri”. Nu știm cum se face, dar în ultimul timp, tot mai mulți „bizoni” de genul celui din imagine își parchează mașinile oriunde le trece prin cap, neținând cont nici de cele mai elementare reguli de conduită civică, ca să nu mai vorbim de regulile de circulație. Așa îți poți permite, oricând vrea mușchii tăi, să îți parchezi autoturismul chiar și pe o trecere de pietoni, în buricul târgului, la doar câțiva metri de intrarea în Primăria Bârlad. So what? Eterna…

Review Overview

About Razvan Calin

2 comments

  1. Police doarme somnul de veci. Asteptam foto cand trece Rutiera chioara pe langa ei.

  2. Gheorghiță Popa

    Să sperăm că vor lua masuri și cei care sunt abilitati

x

Check Also

Talentatul bârlădean Gino Abaza, baterist în trupa Lidiei Buble

Un vis împlinit! Gino Abaza, ...

Patinoarul din Parcul Copou Vaslui își deschide porțile sâmbătă. Intrarea va fi liberă pe durata întregului sezon

Patinoarul din Parcul Copou al ...

Primăria Vaslui a premiat sute de mici artiști și profesori de la școlile din oraș

Sute de elevi și profesori ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: