Home » Social » Șofer bârlădean mort într-un accident petrecut în județul Brăila!

Șofer bârlădean mort într-un accident petrecut în județul Brăila!

de Răzvan CĂLIN

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a decedat din cauză că s-a angajat într-o depășire neregulamentară pe o șosea din județul Brăila.

Sâmbătă, 25 iulie, bârlădeanul Mihăiță G.. în vârstă de 46 de ani, a murit pe o șosea din județul Brăila după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-un accident rutier. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 7, pe DE 584, în afara localității brăilene Bărăganul. Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al IPJ Brăila, conducătorul auto din Bârlad se face vinovat de producerea accidentului din cauză că s-a angajat într-o depășire neregulamentară. Ancheta polițiștilor brăileni a reliefat că pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, bârlădeanul a încercat să efectueze manevra de depășire, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a pasagerului, Dumitru G. (57 de ani), din Bârlad, care a fost transportat la spitalul din Brăila pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

de Răzvan CĂLIN Un bărbat în vârstă de 46 de ani a decedat din cauză că s-a angajat într-o depășire neregulamentară pe o șosea din județul Brăila. Sâmbătă, 25 iulie, bârlădeanul Mihăiță G.. în vârstă de 46 de ani, a murit pe o șosea din județul Brăila după ce mașina pe care o conducea a fost implicată într-un accident rutier. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 7, pe DE 584, în afara localității brăilene Bărăganul. Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al IPJ Brăila, conducătorul auto din Bârlad se face vinovat de producerea accidentului din cauză că s-a angajat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: