Home » Sport » Succes la scor pentru handbaliști

Succes la scor pentru handbaliști

Sâmbătă seara, Sala Sporturilor a găzduit întâlnirea Handbal Club Vaslui – Danubius Galați din cadrul etapei cu numărul 12 a Ligii Naționale de handbal masculin. Intâlnirea a luat sfârșit cu victoria mai mult decât categorică a gazdelor care au terminat învingătoare cu scorul de 32–20 (17–11). Doar primele 5-6 minute au fost echilibrate, in acest interval gălățenii izbutind sa conducă cu un gol.

Treptat elevii pregătiți de tandemul Sandu Iacob – Alexandru Axinte au luat partida pe cont prorpiu și s-au impus cu un rezultat concludent. Golurile vasluienilor au fost inscrise de Roșu 6, Cotinghiu și Sandu Mihai câte 5, Anton și Moldovanu câte 3, M. Bujor, Polocoșer și Barac câte 2, Hrimiuc, Soare, Pasere și Demir câte 1.

De remarcat faptul că toți jucătorii de câmp trecuți pe foaia de joc au inscris in intâlnirea cu formația de la malul Dunării. După partida de sambătă vasluienii se situează pe locul 9, cu 16 puncte. Este cea de a treia victorie consecutivă repurtată de Handbal Club, după 27-23 cu CSM Focșani, in deplasare și 32-23 cu Potaissa Turda, pe propriul teren.

In ultima etapă a turului, vasluienii vor intâlni, in deplasare, Dunărea Călărași, grupare pregătită de antrenorul naționalei, Aihan Omer. Adversarii, care au jucat aseară, după inchiderea ediției, la Focșani, ocupă poziția a zecea, cu 15 puncte dar și cu un joc mai puțin disputat. Pe locul 8, ultimul care asigură prezența in play-off, se situează campioana Minaur Baia Mare, grupare care acumulează 17 puncte și care are, de asemeni, un joc mai puțin disputat. Așadar, luptă strânsă pentru accederea intre cele mai bune opt echipe de handbal masculin din țară. (Dorelian David)

 

Sâmbătă seara, Sala Sporturilor a găzduit întâlnirea Handbal Club Vaslui – Danubius Galați din cadrul etapei cu numărul 12 a Ligii Naționale de handbal masculin. Intâlnirea a luat sfârșit cu victoria mai mult decât categorică a gazdelor care au terminat învingătoare cu scorul de 32–20 (17–11). Doar primele 5-6 minute au fost echilibrate, in acest interval gălățenii izbutind sa conducă cu un gol. Treptat elevii pregătiți de tandemul Sandu Iacob - Alexandru Axinte au luat partida pe cont prorpiu și s-au impus cu un rezultat concludent. Golurile vasluienilor au fost inscrise de Roșu 6, Cotinghiu și Sandu Mihai câte 5,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor