Home » Sport » Astăzi are loc finala Memorialului „Nicolae Oancea”

Astăzi are loc finala Memorialului „Nicolae Oancea”

petrea constantinIubitorii de fotbal în sală s-au bucurat de spectacolul oferit de cea de-a 15 ediție a Memorialului “Nicolae Oancea”, cea mai longevivă competiție de fotbal în sală din Moldova. Competiția care a luat startul pe 23 decembrie și care se desfășoară în sala de sport a Liceului “Ion Mincu” din Vaslui, se va încheia astăzi. La competiție au luat parte 10 echipe care au fost împărțite în două grupe de câte cinci.

Locul I din fiecare grupă a întâlnit locul II din cealaltă grupă în semifinalele competiției, disputate ieri. Pentru a obține biletele pentru finala mare Victoria Unistil a trecut cu greu de formația Hercule și a obținut o victorie la scor minim, 1 – 0, în timp ce formația Spartanii și-a spulberat adversarul – Inter Traian, scor 4 – 1. Astfel, astăzi, în ultima zi de competiție, la ora 15.00, va avea loc finala mică pentru stabilirea locurilor 3 – 4. Aceasta se va disputa între Hercule și Inter Traian.  În timp ce finala mare a turneului, care va stabili câștigătoarea trofeului, se va disputa de la ora 17.00 și va fi disputată de Victoria Unistil și Spartanii. Între cele două finale, la ora 16.00 va avea loc un meci de old boys, iar imediat după terminarea competiției va avea loc o slujbă de pomenire a fostului antrenor Nicolae Oancea.

Grupa A a fost compusă din formațiile Cavalerii Fluierului, Inter Traian, Hercule, Flacăra Murgeni și No Name. Mai departe în semifinale au mers Inter Traian și Hercule. Cei de la Inter Traian au dominat categoric în grupă, unde au obținut patru victorii. Trei dintre acestea la scor, 8 – 1 în fața formatiei No Name, 7 – 1 cu Flacăra Murgeni și 8 – 1 din nou, cu Cavalerii Fluierului. Doar o partidă a fost câstigată de aceștia la diferență minimă, scor 2 – 1, în fața celor de la Hercule care au obținut locul doi în grupă.

În Grupa B s-au luptat pentru calificarea în semifinale echipele Zimbru, Spartanii, Victoria Unistil, Inter Sport și Viitorul Puscași. Victoria Unistil și Spartanii au mers în semifinale. Victoria Unistil a reușit performanța de a obține primul loc din grupă, fără a primi gol. A înregistrat patru victorii, scor 6 – 0 cu Inter Sport, 4 – 0 cu Viitorul Puscași, 7 – 0 cu Zimbru și 1 -0 cu Spartanii.

„Ne bucurăm că am reușit să organizăm și această ediție care este o reușită și sperăm să păstrăm tradiția și anul următor. Vreau să remarc faptul că toate echipele care s-au prezentat au dat dovadă de fairplay. Sper ca și finala să se desfășoare în aceleași condiții de sportivitate. Ambele sunt formații valoroase. Fie ca echipa mai bună la ora meciului să câștige”, ne-a declarat Constantin Petrea, principalul organizator al turneului. (George PROCA)

Iubitorii de fotbal în sală s-au bucurat de spectacolul oferit de cea de-a 15 ediție a Memorialului “Nicolae Oancea”, cea mai longevivă competiție de fotbal în sală din Moldova. Competiția care a luat startul pe 23 decembrie și care se desfășoară în sala de sport a Liceului “Ion Mincu” din Vaslui, se va încheia astăzi. La competiție au luat parte 10 echipe care au fost împărțite în două grupe de câte cinci. Locul I din fiecare grupă a întâlnit locul II din cealaltă grupă în semifinalele competiției, disputate ieri. Pentru a obține biletele pentru finala mare Victoria Unistil a trecut…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor