Home » Sport » Micii fotbaliști născuți în 2006 de la Atletic Bârlad și Pajura Huși au disputat Cupa Play Bacău

Micii fotbaliști născuți în 2006 de la Atletic Bârlad și Pajura Huși au disputat Cupa Play Bacău

Micii fotbaliști născuți în 2006 de la formațiile Atletic Bârlad și Pajură Huși au participat la maratonul de 14 ore de la Cupa Play Bacău. Din păcate competiția a fost structurată în patru grupe de câte patru echipe și doar locurile unu s-au calificat în semifinale. Astfel, în ciuda unor jocurile spectaculoase și a valorii demonstrate, hușenii nu s-au putut lupta pentru podium.

Juniorii de la Pajura Huși au zburdat pe teren, scor 8 – 0 cu CSM Moinești și cu Aerostar Bacău, scor 5 – 0. Au mai remizat cu Viitorul Buzău, scor 2 – 2, care a și câștigat grupa grație golurilor mai multe marcate, la egalitate de puncte cu Pajura Huși. Buzoienii au învins clar pe CSM Moinești, scor 9 – 0 și pe Aerostar Bacău, scor 6 – 2. Câștigătoarea grupei din care a făcut parte și Pajura Huși a ocupat locul trei la sfârșitul competiției. A fost și cea mai fair-play echipă și a dat golgheterul turneului, pe Sebastian Marin, cu șase goluri marcate.

Bârlădenii i- au învins într-un meci spectaculos, cu 5 -3 pe cei de la Ceahlăul Piatra Neamț, dar au și suferit două înfrângeri dure. Au pierdut, cu Didi Junior Iași, scor cor 0 – 5 și cu FC Bacău, scor 3 – 7. (G.P)

About Tehno Redactor