Home / Sport / Vasluienii au luat sase medalii la Campionatele Naționale de Aruncări Lungi

Vasluienii au luat sase medalii la Campionatele Naționale de Aruncări Lungi

Clubul Sportiv Viitorul Vaslui a obținut sase medalii la Campionatele Naționale de Aruncări Lungi, disputate săptămâna trecută la Arad. Vasluienii s-au remarcat printre cei 170 de participanți la competiție, după ce au câștigat două medalii de aur, una de argint și trei de bronz.

Mihăiță Micu este sportivul care a cucerit aurul la proba de aruncare a ciocanului și a devenit campion național atât la juniori I, cât și la juniori II. La juniori I a aruncat 65,51 metri, în timp ce la juniori II și-a îmbunătățit performanța, cu o aruncare de 71,08.

Pe podiumul de la juniori I s-a clasat și Laurențiu Chelaru care a luat bronzul cu aruncarea sa cea mai buna, de 57,55 metri. Cristina Viorica Bocăneț, sportiva legitimata și ea la Clubul Viitorul Vaslui, a obținut bronzul la juniori II, cu o aruncare de 56,25. Puțin i-a lipsit vasluiencei sa prindă un loc pe podium și la juniori I, unde s-a clasat a patra. Ea a fost urmată în clasament de colega de club, Cosmina Bordun.

La tineret au fost câștigate alte două medalii. Victor Ioniță a cucerit argintul, iar Laurențiu Chelaru a obținut bronzul. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: