Home » Sport » Fotbaliștii de la LER, argint la faza zonală a ONSS

Fotbaliștii de la LER, argint la faza zonală a ONSS

Echipa de fotbal băieți a Liceului Liceul “Emil Racoviță” a obținut medaliile de argint la faza zonală a ONSS la fotbal, după ce a pierdut, scor 0 – 1, finala cu LPS Roman. Impresia lăsată de vasluienii pregătiți de profesorul Ovidiu Sălcianu a fost foarte bună. Pe lângă meciul disputat din finală, au câștigat în grupe, scor 2-1,cu echipa din Botoșani și 4-0 cu cea a Sucevei. O greșeală de marcaj la un corner în prima repriză a făcut ca cei din Roman să preia conducerea, scor 1 – 0. A urmat un joc echilibrat, în care cei de la Roman nu au părut să își justifice prezența în finală. În vreme ce fotbaliștii vasluieni au jucat timorați, datorită arbitrajului care nu permitea intrări bărbătești la minge.

„Sunt foarte mulțumit de băieți, care au pierdut în finală cu echipa care este campioana en-titre pe țară. Acum doi ani am obținut locul patru, când tot cei de la LPS Roman ne-au eliminat, scor 1 – 3. Cine nu știe să piardă, nu o să câștige niciodată. Am revăzut meciul și nu am avut vână, nu am avut sclipiri, nu ne-am putut impune stilul de joc. Atât s-a putut, dar e foarte bine și locul doi pe Moldova! Felicit băieții, iar la anul sperăm să ne îndeplinim visul, acela de a fi campioni.”, ne-a declarat Ovidiu Sălcianu.

Finaliștii de la faza zonală sunt portarii Ștefan Chișcă și Andone Gheorghe și jucătorii de câmp Ovidiu Olaru, Alexandru Țârtârău, Radu Surugiu, Robert Roman, Ștefan Mihăilă, Cosovăd Gabriel, Răzvan Ciobanu, Mărcuț Guzganu, Mihai Pascal. (George PROCA)

About Tehno Redactor