Home » Sport » Handbaliștii juniori III de la LPS Vaslui, calificați la turneul final cu maxim de puncte

Handbaliștii juniori III de la LPS Vaslui, calificați la turneul final cu maxim de puncte

lps vaslui juniori III handbal-3Handbaliștii juniori III de la LPS Vaslui au oferit o nouă demonstrație de valoare, după ce s-au calificat la turneul final cu trei victorii din tot atâtea posibile. Aceștia au oferit zilele trecute lecții de handbal celor de la CSM București, CSS Galati și CSS Odorheiul Secuiesc, pe care i-au spulberat. În primul meci LPS Vaslui a trecut vineri de CSS Galați cu un neverosimil 30 – 20 (16 – 9). Elevii antrenați de profesorul Laurențiu Cozma au produs o înfrângere și mai usturătoare bucureștenilor de la CSM, scor 37 – 22 (17 – 10). Deși erau calificați deja înainte de ultima partidă, handbaliștii de la LPS Vaslui au oferit o nouă reprezentație de forță, scor 29 – 20 cu CSS Odorheiul Secuiesc.

Turneul final va avea loc în perioada 8-12. iunie, iar LPS Vaslui 2001 va face parte din grupa A împreună cu LPS Cluj, CSS Sighișoara și Academia Minaur Baia Mare.

„Evoluția copiilor a fost foarte bună, cu victorii convingătoare, lucru care s-a reflectat în scorurile partidelor. N-au fost dubii, nu am avut emoții în nici un moment în legătură cu deznodământul partidelor. Echipele pe care le vom întâlni sunt foarte bune din informațiile pe care le avem, este vorba despre echipe puternice care au demonstrat că merită să fie aici în jocurile din grupe. Cu toate acestea, sperăm să avem o comportare bună și la turneul final, sunt optimist că putem realiza lucruri frumoase”, ne-a declarat profesorul Laurențiu Cozma.

Din lotul echipei de juniori III de la LPS Vaslui fac parte portarii Ionuț Ciup și Andrei Amariței, alături de jucătorii de câmp Alexandru Brânză, Andrei Simion, Eduard Turcu, Alexandru Crețu, Cătălin Brăescu, Alexandru Cucu, Ștefan Teslariu, Tudor Guguleț, Sebastian Grigoraș, Rareș Lupu, Vlad Husanu, Radu Borta și Gabriel Lupu. (George PROCA)

About Tehno Redactor