Home / World / Hackeri ruși au accesat rețeaua Partidului Democrat din SUA, obținând date despre Clinton și Trump

Hackeri ruși au accesat rețeaua Partidului Democrat din SUA, obținând date despre Clinton și Trump

Hackeri ai serviciilor secrete ruse au accesat baza de date a Partidului Democrat din Statele Unite, obținând informații despre rapoarte referitoare la opoziție, inclusiv despre Donald Trump, potențialul candidat republican la funcția de președinte al SUA, afirmă surse citate de Washington Post. 

Hackerii ruși au pătruns în baza de date a Comitetului Național al Partidului Democrat, obținând acces la o serie de evaluări despre candidații opoziției.

Hackerii au avut acces la emailuri și la alte tipuri de conversații online, au declarat oficiali din Partidul Democrat și experți citați de ziarul The Washington Post.

Conform surselor citate, au fost accesate neautorizat în ultimul an datele despre candidații la președinție Hillary Clinton și Donald Trump. Nu există indicii că ar fi fost sustrase informații despre donatorii Partidului Democrat. Ambasada Rusiei din Washington a comunicat că nu are informații despre astfel de activități.

Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile

x

Check Also

Decizie oficiala: Landurile germane nu mai vor noi inmatriculari de automobile pe benzina si motorina, incepand cu anul 2030

Landurile germane nu vor sa ...

REFERENDUMUL din Ungaria privind cotele de imigranți, INVALID / Viktor Orban a anunțat că va înainta Parlamentului o propunere de amendament constituțional

Biroul Național Electoral (NVI) din ...

The New York Times anunță că o susține pe Hillary Clinton în alegerile prezidențiale din SUA

Cotidianul The New York Times ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: