Home / Sport / RC Bârlad dispută duminică la Năvodari primul turneu al Campionatului Național de Rugby 7

RC Bârlad dispută duminică la Năvodari primul turneu al Campionatului Național de Rugby 7

Rugbyștii bârlădeni dispută la sfârșitul acestei săptămâni, la Năvodari, primul turneu din cadrul Campionatului Național de Rugby 7, competiție în care mai sunt angrenați sportivii de la CS Știința Petroșani, CS Năvodari, RCM Galați, CSUAV Arad și CNOPT. Meciurile vor avea loc pe Stadionul „Flacăra”, de la ora 09:30. Cele șase echipe sunt împărțite în două grupe de câte trei echipe, iar bârlădenii au fost plasați în grupa B alături de CNOPT și CS Năvodari. Prima adversară a RC Bârlad participă fără să puncteze în clasament.

Sistemul de joc este fiecare cu fiecare în grupe, după care se va face un clasament intermediar, urmat apoi de jocurile finale. Toate jocurile se desfășoară pe durata a două reprize a 7 minute fiecare, pauză 1 minut.

Campionatul Național de Rugby în 7, rezervat echipelor din DNS cuprinde cinci turnee, care vor avea loc la Năvodari, Petroșani, Bârlad, Năvodari și Galați. La sfârșitul fiecărui turneu se vor acorda puncte bonus, astfel ocupanta primului loc va primi sase puncte, locul doi e recompensat cu trei puncte, locul patru cu doua puncte, iar ultima clasată primește un punct. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: