Home » Administratie » Bârladul sub lupă – Haită de colindători maidanezi la Primăria Bârlad!

Bârladul sub lupă – Haită de colindători maidanezi la Primăria Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Nu puteam încheia anul fără un ultim episod (pe 2016!) din telenovela fără de sfârșit a maidanezilor din Bârlad. Imaginile au fost surprinse pe 29 decembrie, la orele amiezei, fix lângă intrarea din partea de sud în Primăria Bârlad. O ditamai haita de câini comunitari (vreo 10 la număr) s-a tot foit prin preajma primăriei de ziceai că or fi venit cu colindu’ pe la primar. Că, ce-i drept, edilii bârlădeni chiar merită să fie colindați de aceste patrupede în semn de mulțumire pentru grija pe care municipalitatea le-o poartă. De ani buni, edilii se tot chinuie (cică!) să scape orașul de miile de maidanezi ce-i împânzesc străzile. În tot acest timp, patrupedele își văd liniștite de treabă, prosperă și se înmulțesc de la an la altul. Așa că, mulțumim dragi edili pentru grija ce ne-o purtați și că ați reușit să dați o conotație pozitivă expresiei „viață de câine”! La Bârlad, câinii chiar o duc bine! La mulți ani, dar nu câinești!

About Tehno Redactor

2 comments

  1. Fratilor mergeti in audienta la primar si faceti zeci de sezisari scrise iar daca nu se rezolva problema iesiti in strada pentru demiterea primarului CRIMINAL . Acest om este direct raspunzator pentru toti oamenii din Barlad muscati , mutilati si omoriti de maidanezi . Nu mai stati ca niste sclavi si cereti-va dreptul la viata !!

  2. Asa respecta legea strangerii cainilor comunitari primaria Barlad.Daca lor in plin centru orasului le intra in primarie va inchipuiti ce este la periferie.