Home » Politic » Vasluieni, iată ce ați ales – Buzatu, șeful PSD, atac ordinar la adresa protestatarilor: ”imbecili” și ”răgălii”

Vasluieni, iată ce ați ales – Buzatu, șeful PSD, atac ordinar la adresa protestatarilor: ”imbecili” și ”răgălii”

În spiritul cinic și agresiv, caracteristic celor mai mulți pesediști, Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, i-a atacat în termeni duri pe protestatarii adunați în ultimele zile în orașele din țară, spunând că nu-l interesează ”nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva”.

Liderul Organizației Județene Vaslui a PSD și cel sub cârmuirea căruia județul Vaslui a rămas unul dintre cele mai înapoiate din țară, are și el o opinie față de acțiunile participanților la manifestații. În mintea lui, cei aproximativ 300.000 de oameni care au ieșit în stradă împotriva ordonanței care-i scapă de pușcărie pe colegii de partid ai lui Buzatu, ar fi ”indivizi care se ascund în dosul rețelelor de comunicare”, iar în spatele lor ar sta ”câțiva antrenori din instituțiile de represiune caracteristice statului capitalist”.

Iată o parte dintre elucubrațiile reprezentantului suprem al PSD din județul nostru, rostite din turnul lui de fildeș, acolo unde trage nădejde că DNA-ul nu-i va da de urme: ”Eu parte din aripa talibană a PSD și nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte ușor să-i recunosc după răgetele pe care le scot și am înțeles că este o fracțiune ultrareacționară care habar nu are de comportamentul democratic și de valorile umanitare. Sunt indivizi care se ascund în dosul anonimatului rețelelor de comunicare și, după părea mea, și câțiva ”antrenori” din instituțiile de represiune caracteristice statului capitalist. Eu sper ca guvernul popular, care s-a instalat după alegerile din 11 decembrie, să aibă tăria să reziste tuturor manipulărilor pentru că o abdicare în acest moment va da câștig, și aici utilizez o expresie care nu-mi aparține mie, ci unui scriitor american prestigios, imbecililor”. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor