Home / Administratie / Ședința de Consiliu Local l-a băgat în spital pe Vasile Rădoi

Ședința de Consiliu Local l-a băgat în spital pe Vasile Rădoi

Discuțiile aprinse de la ședința Consiliului Local Bârlad, din 31 martie, au dat peste cap, se pare, starea de sănătate a șefului Poliției Locale.

Vasile Rădoi s-a simțit foarte rău după această ședință și a avut nevoie de asistență medicală de specialitate. De pe 3 aprilie, acesta este internat în secția Medicală – Cronici a Spitalului „Elena Beldiman” din cauza decompensării unor afecțiuni mai vechi. Șeful Poliției Locale din Bârlad suferă de diabet, iar în urma stării tensionate create de mai mulți consilieri în ședința de la sfârșitul lunii martie i s-a deteriorat starea de sănătate, valorile glicemiei au crescut, afectându-i inima și ficatul. Vasile Rădoi urmează un tratament pentru reechilibrare și va avea nevoie de foarte multă liniște. Apele, însă, sunt destul de tulburi, consilierii PNL în frunte cu primarul Boroș vor, la unison, ca șeful Poliției Locale să își dea demisia.

Activitatea lui Vasile Rădoi ca director executiv al Poliției Locale a fost destul de comentată în ultimii ani, iar, odată cu schimbarea conducerii orașului, se pare că înlăturarea acestuia din fruntea Poliției Locale a devenit problema prioritară pentru primarul orașului. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Trei tineri din Bârlad, arestați după un scandal pe străzile orașului cu tentativă de tâlhărie, bătăi și complicitate la furt calificat

Trei tineri cu vârste cuprinse între 25 și 34 ...

Cu ce se mai ocupă vasluienii în plină pandemie de coronavirus. Tânăr din Cozmești, reținut pentru braconaj și uz de armă

Un tânăr de doar 18 ani, din Cozmești, a ...

Peste 25 de hectare de vegetație uscată și stuf, mistuite de flăcări în comuna Oltenești

Nu mai puțin de 25 de hectare de vegetație ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: