Home » Administratie » Peste 200 de oamenii de afaceri din județ, premiați în cadrul Topului Firmelor

Peste 200 de oamenii de afaceri din județ, premiați în cadrul Topului Firmelor

Peste 200 de oameni de afaceri din județ vor fi premiați, la sfârșitul acestei luni, pentru rezultatele economice obținute în 2018, în cadrul evenimentului economic al anului, Topul Firmelor, organizat, la fel ca în ultimul sfert de secol, de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui. Pe lângă recompensarea meritelor agenților economici clasați pe primele trei locuri în domeniul de activitate a fiecăruia, vor fi acordate plachete de excelență și aniversare firmelor cu investiții deosebite în ultima perioadă, personalităților județului Vaslui, respectiv specialiști care s-au distins printr-o activitate deosebită, cum ar fi cea de cercetare și dezvoltare.

CCIA Vaslui va organiza, în ultima zi din octombrie, cea de-a XXVI-a ediție a Topului Județean al Firmelor, manifestare la care vor participa peste 280 de invitați atât din județ și din țară cât și din străinătate. Pe lângă oamenii de afaceri, la evenimentul economic vor fi prezente oficialități și parlamentari, dar și personalități în diverse domenii de activitate, precum și reprezentanți ai camerelor de comerț din regiunea noastră, din Republica Moldova și de la CCI România. Invitați de onoare sunt ambasadorul Chinei în România și consilierul economic al României la Chișinău, Adrian Berezintu.

Cea de-a XXVI-a ediție a Topului Județean al Firmelor își propune să evidențieze o dată în plus realizările oamenilor de afaceri într-o perioadă destul de grea din punct de vedere economic. Dar, aș îndrăzni să spun că în aceasta constă dibăcia, profesionalismul, în a-și promova propriile afaceri. De aceea, pe 31 octombrie, la restaurantul Tosca, în prezența a peste 280 de invitați, ne propunem să arătăm vasluienilor, dar și oaspeților noștri, rezultatele remarcabile obținute de oamenii de afaceri în anul 2018. În acest sens, vom acorda plachete de excelență celor care s-au clasat ani la rând pe primul loc în județ, dar și celor care sunt pe primele poziții în Topul Național al Firmelor, precum și femeilor antreprenor de succes, elevilor și studenților merituoși din județul Vaslui și Republica Moldova. Totodată, ne dorim ca la acest eveniment să reunim, alături de oamenii de afaceri, reprezentanții administrației locale și naționale, cei ai Camerei de Comerț și Industrie din Republica Moldova, ai CCIA din regiune, ai Camerei de Comerț și Industrie a României, ambasadori și profesori ai universităților ieșene”, ne-a declarat președintele CCIA Vaslui, Ionel Constantin.

Așa cum s-a întâmplat și la edițiile anterioare, organizatorii vor premia cele mai bune firme din județ care, în anul financiar 2018, s-au clasat pe una din primele trei poziții ale Topului Firmelor. De asemenea, agenții economici care s-au remarcat în mod deosebit vor primi din partea CCIA Vaslui plachete de excelență și aniversare. Organizatorii vor răsplăti și performanța în învățământ, acordând distincții unui număr de cinci elevi din județul Vaslui și cinci studenți din Republica Moldova. Nu în ultimul rând, o plachetă va fi oferită în același cadru festiv și vicepreședintelui CCIA din Republica Moldova, Mihai Bâlbă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: