Home » Uncategorized » Un vasluian a murit la o zi după ce a căzut în baie. Avea doar 30 de ani

Un vasluian a murit la o zi după ce a căzut în baie. Avea doar 30 de ani

Tânărul care ieri a ajuns în stare critică la Spitalul Județean Vaslui, după ce a fost găsit căzut în baie de către mama sa, a murit în urmă cu câteva ore. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, suferea de o afecțiune medicală și pe fondul acestei suferințe ar fi ajuns în stop cardio-respirator.

Familia este în stare de soc și în loc să petreacă Sărbătorile de iarnă în liniște, va trebui să-și înmormânteze fiul. Imediat după aflarea tristei vești, prietena tânărului a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„Sufletul meu a plecat astăzi spre ceruri. Cel mai pozitiv, iubitor, bun și înțelegător om ne-a lăsat astăzi într-un întuneric. Lumina noastră a plecat cu el. Știu sigur că va rămâne o amintire frumoasă în sufletul celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău și îngerii să te aibă sub aripile lor”, a scris prietena tânărului decedat.

Bărbatul a fost resuscitat ieri, de către echipajul de la Ambulanță ajuns la domiciliul său, după care a fost transportat la Spitalul Județean. Din păcate, a întrat din nou în stop cardio-respirator, astăzi dimineață la ora 6, după câteva ore în care s-a aflat în coma profundă. Inima i-a cedat în cele din urmă în ciuda faptului că pacientul era în floarea vârstei. (Mihaela NICULESCU)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*