Home / Administratie / Consiliul Județean Vaslui a început cârpeala Palatului Administrativ

Consiliul Județean Vaslui a început cârpeala Palatului Administrativ

Consiliul Județean Vaslui, instituție care are în administrare cea mai mare clădire din județ, a început refacerea fațadei afectată pe suprafețe mari de trecerea timpului și intemperiile vremii. Deocamdată, se lucrează la partea din spate a imobilului, deși la fel de avariat este și pe fațada dinspre Piața Civică.

 

 

Palatul Administrativ din Vaslui a intrat în mici reparatii ale fațadei. Cel puțin așa pare la prima vedere, dacă este să ne uităm la schelele montate în spatele clădirii. Responsabil de aceste lucrări este Consiliul Județean, care are în administrare clădirea de ani buni. Este doar un prim pas în ceea ce privește refacerea tencuielei. Și asta dacă este să ne uităm la fațada principală, cea dinspre Piața Civică Vaslui, unde toată tencuiala de la balconul de la care a vorbit și Ceaușescu a căzut în cea mai mare parte. Soluția găsită acolo de administratorul clădirii a fost montarea unor stâlpi cu lanțuri pentru protejarea zonei în vederea prevenirii unor accidente. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

x

Check Also

Pandemia de coronavirus în județul Vaslui: 175 persoane în carantină; 3.632 persoane în izolare la domiciliu

de Dănuț CIOBANU  În data de 29 martie 2020, ...

Somaj tehnic: Etapele pe care trebuie să le parcurgă angajatorii

Agenția Județeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă (AJOFM) Vaslui ...

A știut Boroș de decizia luată de Minister de transformare a spitalului din Bârlad in spital suport de tratare a pacientilor cu Covid-19?

Comunicat de presa     Deputat Adrian Solomon Organizatia ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: