Home » Administratie » Cel mai vechi angajat al Prefecturii Vaslui, Dumitru Ciomaga, numit subprefect al județului

Cel mai vechi angajat al Prefecturii Vaslui, Dumitru Ciomaga, numit subprefect al județului

Inginerul Dan Dumitru Ciomaga, cel mai vechi angajat al Prefecturii Vaslui, este noul subprefect al județului, pe postul care, în urma înțelegerilor politice, ar fi revenit celor de la ALDE. Proaspătul demnitar a mai fost la un pas să ocupe noua funcție în urmă cu mai puțin de o lună, însă locul său a fost luat de către Narcis Poiană, reprezentantul PMP desemnat pentru acest post.

Județul nostru are un nou subprefect, desemnat de către actualul Guvern PNL. Este vorba despre Dan Dumitru Ciomaga, inginerul care are cele mai vechi state în instituția pe care o va conduce de pe poziția secundă. Consilier superior pentru resurse umane în cadrul Prefecturii, Ciomaga a fost, timp de doi ani, și viceprimar al municipiului Vaslui, mai precis în perioada 1990-1992. Practic, noul subprefect este singurul angajat care a prins toți prefecții de-a lungul timpului.

Este o onoare pentru mine. Așa cum am făcut-o în cei 30 de ani de activitate în administrație, îmi voi îndeplinit cu rigurozitate atribuțiile care îmi vor reveni conform noii fișe a postului”, ne-a declarat subprefectul Dan Dumitru Ciomaga.

Numirea lui Ciomaga a fost făcută de către Guvernul PNL, în cadrul ședinței de marți seara, în baza înțelegerii avute cu partidele care au contribuit la dărâmarea Guvernului Dăncilă. Noul subprefect va face echipă cu omologul său Narcis Poiană și prefectul Mircea Gologan. (Ionuț PREDA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*