Home / Social / Incendiu la o locuință din Moara Domnească de la scânteile ieșite dintr-un coș de fum deteriorat

Incendiu la o locuință din Moara Domnească de la scânteile ieșite dintr-un coș de fum deteriorat

Un incendiu puternic a cuprins, marți, o locuință din localitatea Moara Domnească (Văleni), de la scânteile ieșite pe un coș de fum deteriorat care au aprins o parte din podul casei. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să fie oprite înainte de a se extinde la întreaga gospodărie, proprietara imobilului reușind să se salveze la timp.

Seria incendiilor de sezon continuă în județul nostru, din fericire fără a se înregistra și victime. De această dată este vorba de o locuință cuprinsă de flăcări în localitatea Moara Domnească, situată la câțiva kilometri nord de municipiul Vaslui. Imobilul a luat foc de la scânteile ieșite pe coșul de fum deteriorat, afectând o parte din acoperișul din lemn al clădirii. În scurt timp, incendiul s-a extins, fiind chemați în ajutor pompierii de către o vecină care a sunat la numărul de urgență 112.

La intervenție, au fost alocate două autospeciale de intervenție cu apă și spumă. De asemenea, înaintea echipajelor noastre a ajuns Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Văleni, care a venit în sprijinul pompierilor militari. Intervenția a fost promptă astfel încât incendiul a fost izolat, fără a se extinde la întreaga locuință”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca pagubele să fie minime. Astfel, au ars tencuiala și tavanul dintr-o singură cameră de locuit. În plus, proprietara imobilului nu a fost afectată de incendiu.(Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

x

Check Also

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: