Home » Uncategorized » Copil de doi ani din Vaslui, salvat de pompieri din locuință, după ce mama sa a rămas blocată pe balcon

Copil de doi ani din Vaslui, salvat de pompieri din locuință, după ce mama sa a rămas blocată pe balcon

Un copil de doi ani, din municipiul Vaslui, a fost salvat de pompieri din locuință, după ce mama sa a rămas blocată pe balcon în timp ce înșira rufele pe sârme. Băiețelul nu a avut de suferit pe perioada cât a rămas singur, nesupravegheat, în apartament.

O femeie a fost la un pas de a ajunge la spital cu atac de panică după ce s-a văzut blocată pe balconul apartamentului său situat în Zona Gării din municipiul Vaslui în timp ce copilul de doar ani se afla singur în casă. Mama băiețelului a ieșit pe balcon să întindă rufele la uscat, moment în care fiul său a împins ușa, care s-a blocat. Speriată, mama a început să strige după ajutor la vecini, aceștia chemând pompierii în sprijin prin numărul de urgență 112.
”Un echipaj din cadrul Detașamentului Vaslui a intervenit cu un echipaj specializat pentru deblocarea ușii de la intrarea în locuință. După forțarea butucului ușii de acces în apartament, pompierii au pătruns în interior, deschizând apoi ușa de la balconul pe care se afla blocată femeia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.
Potrivit sursei citate, nici copilul și nici mama acestuia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*