Home » Justitie » Moldovenii, meșteri la acte false

Moldovenii, meșteri la acte false

Trei cetățeni din Republica Moldova au fost descoperiți de polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița Huși având asupra lor documente falsificate. Doi dintre ei au fost depistați duminică dimineață. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatelor și a taloanelor ITP prezentate de cei doi conducători auto, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentele nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind falsuri. În legătură cu cele constatate, unul dintre șoferi a declarat că, în schimbul sumei de 320 de euro, un cetățean s-a ocupat de perfectarea respectivelor acte.

Miercuri seară, cadrele Sectorului Poliției de Frontieră Huși au oprit pentru control, pe comunicația DN 24A, pe raza localității Ghermănești, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat din Republica Moldova. Oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentele prezentate pentru mașină nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice. Șoferul a declarat că, în schimbul sumei de 150 de euro, un concetățean i-a procurat documentele.

În cele trei cazuri, polițiștii de frontieră au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals.

Trei cetățeni din Republica Moldova au fost descoperiți de polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița Huși având asupra lor documente falsificate. Doi dintre ei au fost depistați duminică dimineață. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatelor și a taloanelor ITP prezentate de cei doi conducători auto, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentele nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind falsuri. În legătură cu cele constatate, unul dintre șoferi a declarat că, în schimbul sumei de 320 de euro, un cetățean s-a ocupat de perfectarea respectivelor acte.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile