Home » Sport » “Îmi doresc ca Vasluiul să rămână”
Adrian Patulea

“Îmi doresc ca Vasluiul să rămână”

Adrian Pătulea s-a despărțit cu ochii în lacrimi de colegi, însă speră ca FC Vaslui să nu se desființeze.

Adrian Pătulea a rămas aproape de FC Vaslui până la final. Despărțirea e una tristă pentru atacant, care trage un semnal de alarmă de pe urma căruia să învețe toți cei implicați în fotbal.

Jucătorul încă speră ca FC Vaslui să nu dispară de pe harta fotbalistică: “Păcat că situația e grea. Sper să tragem un semnal de alarmă pentru tot ceea ce se întâmplă în Liga I. Fotbalul e un domeniu în care România poate excela, însă nu o facem cum ar trebui. Am jucat pentru o echipă cu renume, FC Vaslui, însă sunt dezamăgit că s-a ajuns în situația asta. E bine să fim profesioniști. Am dat dovadă de caracter până la capăt. Este un pic emoționant că știam că poate voi purta pentru ultima oară acest tricou, unul extrem de important, pentru că e al FC Vaslui. A fost foarte dificil pentru că m-am despărțit de niște băieți extraordinari. A fost un colectiv unit. Păcat, s-ar fi obținut mult mai mult. Îmi doresc ca FC Vaslui să rămână”.

Adrian Pătulea s-a despărțit cu ochii în lacrimi de colegi, însă speră ca FC Vaslui să nu se desființeze. Adrian Pătulea a rămas aproape de FC Vaslui până la final. Despărțirea e una tristă pentru atacant, care trage un semnal de alarmă de pe urma căruia să învețe toți cei implicați în fotbal. Jucătorul încă speră ca FC Vaslui să nu dispară de pe harta fotbalistică: “Păcat că situația e grea. Sper să tragem un semnal de alarmă pentru tot ceea ce se întâmplă în Liga I. Fotbalul e un domeniu în care România poate excela, însă nu o facem…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile