Home / Justitie / Goană spre moarte

Goană spre moarte

Un tânăr de 22 de ani din Huși și-a pierdut viața, vineri, și un altul de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident de circulație petrecut pe DN 24B, în comuna vasluiană Crețești.

Florin Crețu, 22 de ani, din Huși, se deplasa din direcția Huși spre Crasna, la volanul autoturismului personal, un BMW, însoțit de unul dintre prietenii săi, Alex Hodaș (23 de ani). Pentru că nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, în dreptul comunei Crețești a pierdut controlul volanului, a mers aproximativ 70 de metri printr-un șanț, după care s-a izbit violent de un cap de pod, răsturnându-se.

La locul accidentului a ajuns imediat o ambulanță, care l-a preluat pe tânărul șofer și l-a transportat la spitalul din Huși, unde medicii au încercat aproximativ o oră să-l resusciteze. Din nefeicire, organismul rănit nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

Alex Hodaș a fost mult mai norocos. El s-a ales cu mai multe traumatisme în urma impactului, însă intervenția promptă a chirurgilor hușeni l-a scos din ghearele morții.

Polițiștii spun că acest accident s-a întâmplat din pricina vitezei. Paradoxal, chiar pe acel sector de drum a avut loc chiar vineri o acțiune a polițiștilor rutieri vasluieni cu ocazia căreia opt conducători auto au fost sancționați contravențional pentru viteză excesivă.

Un tânăr de 22 de ani din Huși și-a pierdut viața, vineri, și un altul de 23 de ani a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident de circulație petrecut pe DN 24B, în comuna vasluiană Crețești. Florin Crețu, 22 de ani, din Huși, se deplasa din direcția Huși spre Crasna, la volanul autoturismului personal, un BMW, însoțit de unul dintre prietenii săi, Alex Hodaș (23 de ani). Pentru că nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, în dreptul comunei Crețești a pierdut controlul volanului, a mers aproximativ 70 de metri printr-un șanț, după care…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mandate de executare puse în aplicare de polițiștii vasluieni

În cadrul activităților desfășurate zilele ...

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: