Home » Justitie » Ucis de propriul tractor condus de prieten

Ucis de propriul tractor condus de prieten

Un bărbat a murit după ce a fost accidentat, în timp ce dormea, de propriul său tractor, condus de un prieten. Este vorba de S. Toader, în vârstă de 69 de ani Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în satul Grăjdeni, comuna Fruntișeni.

S. Toader i-a împrumutat prietenului său, pe nume G. Petrică, de 47 de ani, tractorul pentru ca acesta să-și termine anumite lucrări agricole. După ce și-a terminat treaba, G. Petrică s-a întors acasă la prietenul său, intrând în curte în ideea de a parca aici tractorul împrumutat. În timpul efectuării manevrelor de viraj la stânga și mers înapoi, l-a lovit cu roata în zona capului pe S.Toader, care se afla pe sol și dormea.

Sosiți la fața locului echipele medicale au constatat decesul bărbatului. G. Petrică a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul municipal de Urgență Bârlad unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În plus, în urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Bârlad au descoperit că G.Petrică nu posedă permis de conducere.

Polițiștii efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Un bărbat a murit după ce a fost accidentat, în timp ce dormea, de propriul său tractor, condus de un prieten. Este vorba de S. Toader, în vârstă de 69 de ani Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în satul Grăjdeni, comuna Fruntișeni. S. Toader i-a împrumutat prietenului său, pe nume G. Petrică, de 47 de ani, tractorul pentru ca acesta să-și termine anumite lucrări agricole. După ce și-a terminat treaba, G. Petrică s-a întors acasă la prietenul său, intrând în curte în ideea de a parca aici tractorul împrumutat. În timpul efectuării manevrelor de viraj la stânga și mers înapoi,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile