Home » Justitie » Basarabeacă fără drept de ședere la Vaslui, identificată de polițiști

Basarabeacă fără drept de ședere la Vaslui, identificată de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări Vaslui, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, au desfășurat, ieri, o acțiune pentru combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini. Astfel, a fost depistată cu ședere ilegală o femeie, în vârstă de 46 ani, din Republica Moldova, membru de familie al unui cetățean român, care la expirarea dreptului de ședere nu a prelungit actele sau părăsit țara.

Polițiștii au recomandat întocmirea de documentele necesare dreptului de ședere pentru reîntregirea familiei, precum și sancționarea cu un avertisment.

Biroul pentru Imigrări Vaslui continuă activitățile de prevenire și combatere a șederii ilegale a străinilor prin organizarea de acțiuni, fie cu forțe proprii, fie în cooperare cu alte instituții, atrăgând atenția cetățenilor străini de a respecta reglementările legale a dreptului de ședere pe teritoriul României. (G.V.)

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări Vaslui, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, au desfășurat, ieri, o acțiune pentru combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini. Astfel, a fost depistată cu ședere ilegală o femeie, în vârstă de 46 ani, din Republica Moldova, membru de familie al unui cetățean român, care la expirarea dreptului de ședere nu a prelungit actele sau părăsit țara. Polițiștii au recomandat întocmirea de documentele necesare dreptului de ședere pentru reîntregirea familiei, precum și sancționarea cu un avertisment. Biroul pentru Imigrări Vaslui continuă activitățile de prevenire și combatere a șederii ilegale…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile