Home » Sport » Au cucerit titlul național

Au cucerit titlul național

CSS Bârlad a cucerit titlul de campion național la mini-rugby. În urma celor 4 etape desfășurate, lotul de mini-rugby al CSS Bârlad a acumulat cel mai mare număr de puncte, situându-se pe primul loc în rândul echipelor CSS din țară.

Pe 6 și 7 septembrie, a avut loc, la București, etapa a IV-a (ultima) a Campionatului Național la mini-rugby. În cadrul acestei competiții, la care au participat 600 de copii cu vârste de până la 14 ani, echipa de mini-rugby U14 a CSS Bârlad s-a clasat pe un binemeritat loc II, de asemenea, echipa U12 s-a a ocupat tot locul II iar echipa U10 s-a poziționat pe locul 6.

„Mă bucur că membrii tuturor echipelor de mini-rugby de la CSS au avut prestații bune și foarte bune, care au adus punctele necesare pentru ca Clubul nostru să cucerească titlul național la mini-rugby. Am învins echipe puternice, cu tradiție, precum cele din București, Baia Mare, Constanța, Cluj sau Timișoara”, a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Această performanță nu ar fi fost posibilă fără efortul incontestabil al antrenorilor Ionuț Isac, Dragoș Cernat, Ionel Tinu, Paul Râlea și Ioan Harnagea. (Mihaela NICULESCU)

CSS Bârlad a cucerit titlul de campion național la mini-rugby. În urma celor 4 etape desfășurate, lotul de mini-rugby al CSS Bârlad a acumulat cel mai mare număr de puncte, situându-se pe primul loc în rândul echipelor CSS din țară. Pe 6 și 7 septembrie, a avut loc, la București, etapa a IV-a (ultima) a Campionatului Național la mini-rugby. În cadrul acestei competiții, la care au participat 600 de copii cu vârste de până la 14 ani, echipa de mini-rugby U14 a CSS Bârlad s-a clasat pe un binemeritat loc II, de asemenea, echipa U12 s-a a ocupat tot locul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile