Home » Justitie » Trimis în judecată pentru contrabandă

Trimis în judecată pentru contrabandă

Costică D. a fost prezentat, alaltăieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, față de bărbat fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru că făcea contrabandă cu țigări.

Bărbatul a fost depistat în aceași zi de polițiștii bârlădeni având asupra sa 180 țigarete de proveniență Republica Moldova și 500 țigări în pachete fără timbru de acciză. El încerca să le comercializeze în piața din Bârlad. Costică D. era cunoscut cu antecedente penale și mai fusese prins în luna septembrie cu 800 țigarete cu timbru de accizare din țara vecină.

Bărbatul riscă închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi, pentru infracțiunea de contrabandă. (A.A.)

Costică D. a fost prezentat, alaltăieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, față de bărbat fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru că făcea contrabandă cu țigări. Bărbatul a fost depistat în aceași zi de polițiștii bârlădeni având asupra sa 180 țigarete de proveniență Republica Moldova și 500 țigări în pachete fără timbru de acciză. El încerca să le comercializeze în piața din Bârlad. Costică D. era cunoscut cu antecedente penale și mai fusese prins în luna septembrie cu 800 țigarete cu timbru de accizare din țara vecină. Bărbatul riscă închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile