Home » Justitie » Prinsă la vamă cu țigări de contrabandă

Prinsă la vamă cu țigări de contrabandă

Duminică, la ora 14, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei Olga C., în vârstă de 24 de ani, pasager într-un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova. Ca urmare a valorificării unei informații aflată în lucru, polițiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului. În urma controlului efectuat, echipa comună a descoperit ascunse în bagajele tinerei 8.300 de țigarete de diferite mărci.

Țigările, în valoare totalăde 1.847 lei, au fost reținute în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 8.000 de lei. (R.N.)

Duminică, la ora 14, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei Olga C., în vârstă de 24 de ani, pasager într-un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova. Ca urmare a valorificării unei informații aflată în lucru, polițiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului. În urma controlului efectuat, echipa comună a descoperit ascunse în bagajele tinerei 8.300 de țigarete de diferite mărci. Țigările, în valoare totalăde 1.847 lei, au fost reținute în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile