Home / Justitie / Duși după gratii pentru executarea pedepsei

Duși după gratii pentru executarea pedepsei

Pe 8 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și Postului de Poliție Epureni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Acesta a fost emis de Judecătoria Bârlad pe numele lui Ionel C., în vârstă de 23 ani, din comuna Epureni. Bărbatul a fost condamnat de instanță la executarea pedepsei de doi ani închisoare, după ce, în luna noiembrie 2012, a smuls mai mulți puieți de salcâm pe care i-a transportat la locuință, iar în luna ianuarie 2013, a tăiat araci de esență salcâm de pe o suprafață de teren ce aparținea unei persoane din comuna Epureni. Ionel C. a fost condus la penitenciar în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Un alt infractor, Ioan V., de 46 ani, din satul Toporăști, comuna Pungești, a fost condamnat de Judecătoria Vaslui la pedeapsa de 1.168 zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Mandatul de executare a pedepsei închisorii a fost pus în aplicare, vineri, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui – Compartimentul Urmăriri și Postului de Poliție Pungești. Bărbatul a fost condus la penitenciar în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească. (R.N.)

Pe 8 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și Postului de Poliție Epureni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost emis de Judecătoria Bârlad pe numele lui Ionel C., în vârstă de 23 ani, din comuna Epureni. Bărbatul a fost condamnat de instanță la executarea pedepsei de doi ani închisoare, după ce, în luna noiembrie 2012, a smuls mai mulți puieți de salcâm pe care i-a transportat la locuință, iar în luna ianuarie 2013, a tăiat araci de esență salcâm de pe o suprafață de teren ce…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Iată ce minune: au ieșit polițiștii locali din mașini și s-au apucat de patrulat

Așa da! Polițiștii locali patrulează ...

Sancțiuni aplicate de polițiștii vasluieni în urma campaniei „Alcoolul conduce la tragedii – Povești fără happy-end”

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii ...

Scandalos! Parcul din centrul Bârladului, nerecomandat minorilor. Dar nici adulților

Scene scandaloase! De asta au ...

%d blogeri au apreciat: