Home / Justitie / Duși după gratii pentru executarea pedepsei

Duși după gratii pentru executarea pedepsei

Pe 8 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și Postului de Poliție Epureni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Acesta a fost emis de Judecătoria Bârlad pe numele lui Ionel C., în vârstă de 23 ani, din comuna Epureni. Bărbatul a fost condamnat de instanță la executarea pedepsei de doi ani închisoare, după ce, în luna noiembrie 2012, a smuls mai mulți puieți de salcâm pe care i-a transportat la locuință, iar în luna ianuarie 2013, a tăiat araci de esență salcâm de pe o suprafață de teren ce aparținea unei persoane din comuna Epureni. Ionel C. a fost condus la penitenciar în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Un alt infractor, Ioan V., de 46 ani, din satul Toporăști, comuna Pungești, a fost condamnat de Judecătoria Vaslui la pedeapsa de 1.168 zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Mandatul de executare a pedepsei închisorii a fost pus în aplicare, vineri, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui – Compartimentul Urmăriri și Postului de Poliție Pungești. Bărbatul a fost condus la penitenciar în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească. (R.N.)

Pe 8 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și Postului de Poliție Epureni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost emis de Judecătoria Bârlad pe numele lui Ionel C., în vârstă de 23 ani, din comuna Epureni. Bărbatul a fost condamnat de instanță la executarea pedepsei de doi ani închisoare, după ce, în luna noiembrie 2012, a smuls mai mulți puieți de salcâm pe care i-a transportat la locuință, iar în luna ianuarie 2013, a tăiat araci de esență salcâm de pe o suprafață de teren ce…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

UPDATE: Și-a completat garderoba cu o bluză furată dintr-un magazin din Bârlad

UPDATE: Tânara care a subtilizat ...

Membrul unei secții de votare din Bunești a fost dat afară, după ce a filmat și a făcut scandal

Membrul unei secții de votare ...

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: