Home / News / EVENIMENT Apple: Ceasul inteligent Apple Watch a fost prezentat publicului

EVENIMENT Apple: Ceasul inteligent Apple Watch a fost prezentat publicului

de Dan Dobrovolschi

Apple a oferit noi detalii privind Apple Watch, ceasul său inteligent care se va conecta la iPhone. Prețul ceasurilor pornește de la 350 de dolari și ajunge la peste 10.000 de dolari.

apple watch share heart beat

Apple Watch va fi disponibil la precomandă începând din 10 aprilie, iar pe 24 aprilie va fi disponibil pentru a fi cumpărat în Australia, Canada, China, Franța, SUA, Hong Kong, Japonia, Germania sau Marea Britanie.

Apple Watch va avea o autonomie de o zi, potrivit lui Tim Cook, deși el a fost foarte vag și a spus că aceasta va fi posibilă pentru „anumite tipuri de activități“.

De asemenea, Apple Watch se conectează la iPhone și când ne apropiem de aeroport, vom avea boarding pass-ul la încheietură. În plus, ne vom putea comanda un taxi Uber cu ajutorul aplicației de pe ceasul inteligent.

Alt parteneriat interesant este cel cu Starwood Hotels. Cu ajutorul aplicației dedicate, utilizatorii Apple Watch își vor putea utiliza ceasul pe post de cheie a camerei.

three apple watch models

Evident, e vorba aici de influența pe care o are Apple, care încearcă să semneze parteneriate cu lanțuri de hoteluri și aplicații cunoscute, pentru a-și putea conecta ceasul.

În plus, dacă primim un mesaj de la cineva, putem să răspundem direct cu un mesaj vocal, fără să trebuiască să ne mai scoatem telefonul din buzunar. E o opțiune bună dacă suntem la volan.

weather on apple watch

Apple Watch Sport va porni de la 350 de dolari pentru varianta subțire, iar varianta mai groasă va costa 400 de dolari.

Sursa :businessinsider.com

de Dan Dobrovolschi Apple a oferit noi detalii privind Apple Watch, ceasul său inteligent care se va conecta la iPhone. Prețul ceasurilor pornește de la 350 de dolari și ajunge la peste 10.000 de dolari. Apple Watch va fi disponibil la precomandă începând din 10 aprilie, iar pe 24 aprilie va fi disponibil pentru a fi cumpărat în Australia, Canada, China, Franța, SUA, Hong Kong, Japonia, Germania sau Marea Britanie. Apple Watch va avea o autonomie de o zi, potrivit lui Tim Cook, deși el a fost foarte vag și a spus că aceasta va fi posibilă pentru „anumite tipuri…

Review Overview

About Dan Dobrovolschi

Dan Dobrovolschi , SEO specialist - Est News , IT section
x

Check Also

Panică într-un bloc din Bârlad, după ce o femeie a adormit cu o oală cu fasole pe foc

O simplă oală cu fasole a stârnit adevărată panică ...

„Un cuplu ciudat”, pe scena Teatrului „Victor Ion Popa”

Bârlădeni, pregătiți-vă pentru un nou spectacol al Teatrului „Victor ...

Ambulanță aflată în misiune, grav avariată la Bârlad, în urma unui accident

Accident rutier la Bârlad, în care a fost implicată ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: