Home / Sport / Derby-ul etapei în DNS!

Derby-ul etapei în DNS!

de Răzvan CĂLIN

RC Bârlad va juca pe teren propriu contra puternicei echipe Știința Petroșani.

Mâine, de la ora 10, Stadionul municipal de rugby din Bârlad va găzdui partida dintre echipa locală RC și puternica formație CS Știința Petroșani. Meciul contează pentru cea de a IV-a etapă a campionatului Diviziei Naționale de Seniori (DNS) și este socotit derby-ul acestei etape. Pe de o parte, rugbiștii bârlădeni vor trebui să-și respecte blazonul de campioni en-titre, asta în timp ce vor da piept cu una dintre cele mai puternice echipe din DNS, Știința Petroșani fiind cunoscută drept una dintre principalele pretendente la titlu.

”Ne așteaptă un meci dificil, în care vom întâlni un adversar redutabil. Vorbim de o echipă cu un lot bine închegat, cu jucători valoroși. Însă, noi vom încerca, ca de obicei, să facem un joc cât mai bun, să fructificăm avantajul jocului pe teren propriu și, în consecință, să câștigăm toate punctele puse în joc. Totul depinde de cât de bine se vor concentra băieții și dacă vor respecta cu sfințenie indicațiile pe care le vor primi”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

de Răzvan CĂLIN RC Bârlad va juca pe teren propriu contra puternicei echipe Știința Petroșani. Mâine, de la ora 10, Stadionul municipal de rugby din Bârlad va găzdui partida dintre echipa locală RC și puternica formație CS Știința Petroșani. Meciul contează pentru cea de a IV-a etapă a campionatului Diviziei Naționale de Seniori (DNS) și este socotit derby-ul acestei etape. Pe de o parte, rugbiștii bârlădeni vor trebui să-și respecte blazonul de campioni en-titre, asta în timp ce vor da piept cu una dintre cele mai puternice echipe din DNS, Știința Petroșani fiind cunoscută drept una dintre principalele pretendente la…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

Primăria Vaslui a premiat două cluburi de taekwondo

de Dănuț CIOBANU Sâmbătă, 15 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: