Home / Administratie / Vedeta străzii vrea casă de la primărie

Vedeta străzii vrea casă de la primărie

Cea mai vestită hoinară a Bârladului – Maria, sau Neagra – s-a decis subit să pună capăt traiului sub cerul liber. Săptămâna trecută a venit la Primăria Bârlad, hotărâtă să intre în audiență la primarul Marin Bunea pentru a-i cere o casă sau măcar un apartament.

neagra-maria1Pentru această ocazie specială, Neagra nu și-a mai pus nici perucă, nici funde în păr, ci s-a ras în cap, după care și-a făcut o baie bună la fântâna arteziană din fața primăriei, acolo unde își face toaleta în mod frecvent.

Din păcate, cochetăria feminină a celebrei hoinare nu a avut trecere în fața lui Bunea. Surprinzător, acesta a demonstrat, pentru prima dată de când a nimerit în fotoliul de primar, o atitudine de neclintit: nu a primit-o pe Maria în audiență. Aceasta a așteptat aproape o oră în fotoliul de la parterul clădirii.

Supărată pe autorități, Neagra s-a hotărât să protesteze pe trotuarul din fața instituției. Fără succes, însă. (S.M.)

Cea mai vestită hoinară a Bârladului – Maria, sau Neagra – s-a decis subit să pună capăt traiului sub cerul liber. Săptămâna trecută a venit la Primăria Bârlad, hotărâtă să intre în audiență la primarul Marin Bunea pentru a-i cere o casă sau măcar un apartament. Pentru această ocazie specială, Neagra nu și-a mai pus nici perucă, nici funde în păr, ci s-a ras în cap, după care și-a făcut o baie bună la fântâna arteziană din fața primăriei, acolo unde își face toaleta în mod frecvent. Din păcate, cochetăria feminină a celebrei hoinare nu a avut trecere în fața…

Review Overview

About Mihai Vasile

6 comments

  1. banuiesc ca ea nu voteaza, de aia nu primeste nimic. altele, care au facut campanie electorala, au primit locuinte ANL si au primit si loc de munca; si se mai si lauda n gura mare de reusita lor in viata.

  2. INCHIPUITI-VA IARNA PRIN CE TRECE SCOALA NU ARE DE MUNCA NICI VORBA,
    NU O PRIMESTE NIMENI

  3. AR TREBUI AJUTATA ASA CUM DAM AJUTOARE SOCIALE TUTUROR, DACA PUTETI VA RUGAM DATI-I SI EI O CASUTA MICA CEA MAI MICA CASUTA

  4. D-le Bunea te credeam mai destept.

  5. foarte frumos gestul, domnule primar. daca ajungeti si dvs. in situatia ei?! asa ne pasa de oameni, in secolul 21….

x

Check Also

Ultima oră! Vântul puternic a distrus până acum trei acoperișuri la Bârlad (Foto/Video)

Două echipe ale Detașamentului de Pompieri Bârlad intervin  la ...

Investiții de milioane de euro la Vetrișoaia

Autoritățile locale din Vetrișoaia se pricep să administreze banii ...

Deficitul bugetar al Bârladului este de 7% în acest an! Consilierii PSD cer explicații primarului

Consilierii locali PSD amenință că nu vor vota proiectul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: