Home / Justitie / Un basarabean voia cu orice preț să intre în România

Un basarabean voia cu orice preț să intre în România

de Marian Mocanu
Un cetățean moldovean a încercat să intre în România, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, deși nu avea viză. Întors din drum, bărbatul în vârstă de 50 de ani, a forțat încă odată  trecerea ilegală a frontierei de stat. Moldoveanului i s-a întocmit dosar penal și a fost trimis pachet autorităților din țara vecină pentru continuarea cercetărilor. 
Drumulspre Europa a unui cetățean moldovean a fost oprit la Albița de către polițiștii de frontieră. Ieri, 21 mai, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în țară, Anatolie B., cetățean din  R.Moldova, în vârstă de 50 de ani, pasager într-un autoturism. Acesta dorea să intre în România chiar dacă nu poseda vreu document legal în acest sens, respectiv o viză valabilă, un permis de ședere valabil sau pașaport electronic. Din acest motiv, polițiștii de forontieră l-au întors din drum. Ulterior, bărbatul, care dorea cu orice preț să intre în România, a fost observat cum a încercat să intre ilegal, evitând controlul de frontieră. Practic, acesta a încercat să se furișeze, sperând că, la adăpostul întunericului, nu va fi observat. Imediat, o echipă de intervenție din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, însoțită de câinele de urmă Nin, l-a depistat și reținut pe cel în cauză. Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Individul a fost predat autorităților de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.
de Marian Mocanu Un cetățean moldovean a încercat să intre în România, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, deși nu avea viză. Întors din drum, bărbatul în vârstă de 50 de ani, a forțat încă odată  trecerea ilegală a frontierei de stat. Moldoveanului i s-a întocmit dosar penal și a fost trimis pachet autorităților din țara vecină pentru continuarea cercetărilor.  Drumulspre Europa a unui cetățean moldovean a fost oprit la Albița de către polițiștii de frontieră. Ieri, 21 mai, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

Noutăți legislative din domeniul fiscal, explicate pentru contribuabilii vasluieni

Joi, la sediul Administrației Județene ...

Fostul subprefect Sergiu Marian, eliberat condiționat de Judecătoria Vaslui. DNA a contestat din nou măsura

Fostul subprefect Sergiu Marian a ...

%d blogeri au apreciat: