Home » Justitie » Zona Berezeni, interzisă hoților de lemne

Zona Berezeni, interzisă hoților de lemne

de Marian MOCANU

Pentru a doua oară în decurs de o săptămână, polițiștii de frontieră au prins, în zona localității Berezeni, trei indivizi care cărau, cu trei căruțe, lemne, fără a avea acte doveditoare. Materialul lemnos, dar și atelajele, au fost confiscate, iar cei trei amendați cu 13.000 de lei. Este pentru a doua oară în decurs de doar o săptămână când polițiștii de frontieră prind în zonă hoți de lemne. 

Joi, 4 iunie, în jurul orei 5, polițiști de frontieră din cadrul SPF Berezeni, aflați în patrulare, au oprit pentru control, pe raza localității Berezeni, trei căruțe pline cu material lemnos, conduse de trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani.

În urma controlului efectuat polițiștii de frontieră au constatat că cei trei bărbați din județul Vaslui transportau 4,41 metri steri de lemne de diverse esențe în vederea comercializării, fără să dețină documente de proveniență asupra bunurilor. Polițiștii de frontieră i-au sancționat contravențional pe cei trei bărbați cu amenzi în valoare totală de 13.000 lei, iar lemnele, precum și cele trei căruțe au fost confiscate.

Cu doar câteva zile mai devreme, tot în cursul unei misiuni de rutină, și tot în zona Berezeni, trei indivizi au fost surprinși de polițiștii de frontieră în timp ce transportau peste cinci metri steri de lemn. În urma controlului efectuat lucrătorii de poliție au constatat că cei trei bărbați nu aveau documente doveditoare cu privire la proveninența lemnului. Practic, lemnul era tăiat din pădurile din zonă fără ca indivizii să fi avut vreo autorizație în acest sens. Polițiștii de frontieră dat atunci amenzi în valoare de 3.500 lei, iar bunurile în valoare de 639 lei, precum și atelajele hipo, în valoare totală de 600 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

de Marian MOCANU Pentru a doua oară în decurs de o săptămână, polițiștii de frontieră au prins, în zona localității Berezeni, trei indivizi care cărau, cu trei căruțe, lemne, fără a avea acte doveditoare. Materialul lemnos, dar și atelajele, au fost confiscate, iar cei trei amendați cu 13.000 de lei. Este pentru a doua oară în decurs de doar o săptămână când polițiștii de frontieră prind în zonă hoți de lemne.  Joi, 4 iunie, în jurul orei 5, polițiști de frontieră din cadrul SPF Berezeni, aflați în patrulare, au oprit pentru control, pe raza localității Berezeni, trei căruțe pline cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile