Home » Justitie » Tânăr din Berezeni, înjunghiat de propriul tată

Tânăr din Berezeni, înjunghiat de propriul tată

de Marian MOCANU

Tragedie într-o familie liniștită din Berezeni chiar de Sfânta Marie. În urma unei certe în familie, un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiat mortal chiar de tatăl său. Victima a fost transportată de urgență la un spital din Iași cu un elicopter SMURD.

O simplă ceartă care a avut loc în zi de sărbătoare, de Sfânta Maria, într-o familie din Berezeni, s-a sfârșit tragic. La un moment dat, orbit de furie, capul familiei, Nicu Graur, în vârstă de 70 de ani, a pus mâna pe un cuțit pe care l-a înfipt în pieptul fiului său, Toma. Din câte se pare, cearta a degenerat după ce bătrânul i-ar fi reproșat fiului său că acesta, la vârsta de 39 de ani, este tot necăsătorit și trăiește tot cu părinții. S-a ajuns la cuvinte grele aruncate de ambele părți, după care la lovitura fatală. După ce a făcut gestul necugetat, bătrânul a chemat imediat ambulanța. Dat fiind gravitatea rănii, o plagă înjunghiată în partea stângă a toracelui, ambulanțierii au cerut intervenția unui elicopter SMURD pentru transportarea de urgență a victimei la un spital de specialitate din Iași. Până la sosirea aparatului, cadrele medicale de pe ambulanță au făcut tot ce le-a stat în putință pentru menținerea în viață și stabilizarea bărbatului înjunghiat. Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost preluat de elicopterul SMURD de pe terenul de sport al școlii din comună. Starea victimei este stabilă, fiind mari șanse ca acesta să supraviețuiască.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis o anchetă pentru a lămuri exact circumstanțele producerii evenimentului. Tatăl, Nicu Graur, riscă să petreacă anii bătrâneții după gratii, în cel mai bun caz, dacă fiul supraviețuiește, bătrânul putând fi acuzat pentru tentativă de omor sau vătămare corporală gravă, fapte pedepsite cu închisoarea.

de Marian MOCANU Tragedie într-o familie liniștită din Berezeni chiar de Sfânta Marie. În urma unei certe în familie, un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiat mortal chiar de tatăl său. Victima a fost transportată de urgență la un spital din Iași cu un elicopter SMURD. O simplă ceartă care a avut loc în zi de sărbătoare, de Sfânta Maria, într-o familie din Berezeni, s-a sfârșit tragic. La un moment dat, orbit de furie, capul familiei, Nicu Graur, în vârstă de 70 de ani, a pus mâna pe un cuțit pe care l-a înfipt în pieptul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor