Home » Justitie » Român căutat de autoritățile italiene, depistat la Vama Albița

Român căutat de autoritățile italiene, depistat la Vama Albița

Ieri dimineață, cetățeanul român M. Irinel, în vârstă de 37 de ani, a vrut să intre în țară la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova. În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, polițiștii de frontieră au constatat că acesta avea emis pe numele lui un mandat european de arestare. Autoritățile italiene îl căutau pentru săvârșirea unor acțiuni de furt din domeniul privat.

Bărbatul a fost predat Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun”, a declarat inspector principal de poliție Mirică Irina, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui. (G.P)

Ieri dimineață, cetățeanul român M. Irinel, în vârstă de 37 de ani, a vrut să intre în țară la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova. În Punctul de Trecere a Frontierei Albița, polițiștii de frontieră au constatat că acesta avea emis pe numele lui un mandat european de arestare. Autoritățile italiene îl căutau pentru săvârșirea unor acțiuni de furt din domeniul privat. „Bărbatul a fost predat Serviciului de Investigații Criminale a I.P.J Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun”, a declarat inspector principal de poliție Mirică Irina, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui. (G.P)

Review Overview

User Rating: 2.7 ( 1 votes)

About Tehno Redactor