Home / Justitie / Prinși și privați de libertate

Prinși și privați de libertate

Doi bărbați pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii au fost identificați de către polițiști și duși la penitenciar. De asemenea, un tânăr, față de care a fost dispusă o măsura educativă privativă de libertate, a fost internat într-un centru educativ.

Gelu L., domiciliat în Bârlad, în vârstă de 35 de ani, a fost depistat pe 22 ianuarie pe raza municipiului Bârlad. Pe numele acestuia Judecătoria Bârlad a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Fapta a fost comisă în luna decembrie 2014, când omul a profitat de neatenția unui bărbat și i-a smuls bani din mană. Prin contopirea pedepselor aplicate printr-o altă sentință penală cu pedeapsa aplicată pentru infracțiunea de furt, bărbatul a fost condamnat la executarea pedepsei de 3 ani, 1 lună și 10 zile închisoare. Bărbatul urmează să fie condus la penitenciar în vederea executării pedepsei. Un alt bărbat, Fănel B., în vârstă de 48 de ani, a fost identificat de polițiștii Postului de Poliție Zorleni, care au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Bârlad. Acesta a fost condamnat la 1 an închisoare pentru comiterea infracțiunii de ultraj. Bărbatul a fost condus la penitenciar în vederea executării pedepsei dispuse de către instanță judecătorească.

Claudiu R., în vârstă de 18 ani, a fost și prins de Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și Poliției orașului Murgeni. Aceștia au pus în aplicare măsura educativă privativă de libertate stabilită de Judecătoria Bârlad împotriva acestuia. Instanța a dispus internarea tânărului într-un centru educativ pe o perioadă de 1 an și 3 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată (a deposedat de bunuri o femeie, în vârstă de 79 ani, prin întrebuințarea de violențe). În consecință, R. Claudiu a fost condus la Centrul de Reeducare Târgu Ocna. (G.P)

Doi bărbați pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii au fost identificați de către polițiști și duși la penitenciar. De asemenea, un tânăr, față de care a fost dispusă o măsura educativă privativă de libertate, a fost internat într-un centru educativ. Gelu L., domiciliat în Bârlad, în vârstă de 35 de ani, a fost depistat pe 22 ianuarie pe raza municipiului Bârlad. Pe numele acestuia Judecătoria Bârlad a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Fapta a fost comisă în luna decembrie 2014, când omul a profitat de neatenția…

Review Overview

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: