Home » Justitie » Ucrainieni imigranți, depistați cu ședere ilegală în Vaslui

Ucrainieni imigranți, depistați cu ședere ilegală în Vaslui

Doi ucrainieni, un adult și un minor, frați, care la expirarea dreptului de ședere nu au întreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia și nici nu a părăsit teritoriul României, au fost depistați de polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. Cei doi au fost identificați pe patru februarie, în cadrul unei acțiuni pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini.

În urma verificărilor, polițiștii de la imigrări au constatat că persoanele depistate sunt membri de familie ai unor cetățeni români și au fost îndrumați să se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrări Vaslui, cu documentele necesare în vederea reglementării dreptului de ședere în scop de reîntregirea familiei,

Biroul pentru Imigrări Vaslui continuă activitățile de prevenire și combatere a șederii ilegale a străinilor prin organizarea de acțiuni cu forțe proprii sau în cooperare cu toate instituțiile cu atribuții în menținerea unui climat de ordine și liniște publică în rândul comunității noastre, atrăgând atenția cetățenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de ședere pe teritoriul României. Rugăm a ne contacta pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale în domeniu, la telefoanele 0235. 303450 sau 0235. 303454, ori vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro”, se arată într-un comunicat de presă remis de Biroul pentru Imigrări al județului Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor