Home / Justitie / Țigări ascunse în cutii de alimente și bagaje

Țigări ascunse în cutii de alimente și bagaje

Pe 7 martie, un cetățean român și doi cetățeni bulgari au fost depistați în timp ce încercau să introducă în țară țigări de proveniență Republica Moldova. Marfa de contrabandă era ascunsă în cutii de alimente sau în bagajele proprii.

Nicolae D., în vârstă de 32 de ani a fost prins la Vama Albița, în timp ce voia să între în țară cu 580 de țigarete, ascunse în cutii cu alimente. Bărbatul era pasager într-un autovehicul a cărui bagaje și pasageri au fost supuși unui control amănunțit. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării țigărilor în valoare totală de 145 lei și sancționarea contravențională a persoanei cu avertisment.

Alți doi cetățeni bulgari au fost depistați la controlul de frontieră încercând să introducă în tară 4.480 țigarete de proveniență Republica Moldova, ascunse în bagajele personale, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră. Au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei, iar marfa de contrabandă în valoare de 1.220 de lei a fost confiscată. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: